Over The Color

The Color is het eerste salonconcept in Nederland waar de focus ligt op haarkleuren.

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in van Woustraat 121, de Pijp in Amsterdam en zijn snelgroeiend sindsdien. Nieuwe locaties zijn geopend in Nijmegen (Kannenmarkt), Amsterdam-West (Bilderdijkstraat), Amsterdam-centrum (Haarlemmerdijk) en hier stopt het niet. In 2020 opende The Color haar deuren in Rotterdam Centrum (Hoogsstraat 26a) en gaat in de nabije toekomst in nog meer prachtige steden openen.

SALONCONCEPT

Wat The Color zo onderscheidend maakt is dat The Color Specialists de volledig op maat gemaakte haarkleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant bereiden. Het advies van de specialisten wordt gevisualiseerd door middel van tutorials en een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv- schermen in de salons. Ook wordt er altijd een professioneel verzorgingsplan opgesteld om de kleur optimaal te behouden. Bij het maken van een afspraken en het inwinnen van advies is het digitale aspect vertegenwoordigd; klanten kunnen niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp contact opnemen met de salon.

Goed advies en prijsafspraken zijn erg belangrijk bij The Color. Elke klant die voor de eerste keer binnenkomt, ontvangt eerst een gratis persoonlijk consult. Tijdens dit consult kijkt onze Color Specialist naar de kwaliteit van uw haar, luistert naar uw wensen en presenteert vervolgens zijn of haar plan en bijbehorende behandeling. Het kan zelfs zo zijn dat we een stukje haar zullen testen om te zien hoe het haar reageert op een behandeling. De klant ontvangt altijd een prijsindicatie tijdens dit gesprek. Onze behandelingen kunnen wat meer tijd kosten dan klanten misschien gewend zijn, dat komt omdat wij hoge kwaliteit leveren en precies werken. Good things take time!

EDUCATIE

Alle kleurenspecialisten zijn getraind om ook op hoog niveau haar te knippen en krijgen een interne training van onze The Color College docenten voordat ze in onze salons beginnen. Ze worden nog steeds getraind om te werken volgens onze methoden en waar ze de nieuwste haarkleurtrends, recepten en unieke technieken ontvangen om te blijven groeien en een actueel uiterlijk te creĆ«ren.  

MISSIE

Onze missie is om alle, voornamelijk, vrouwen te helpen bij het verwezenlijken van hun ideale haarkleur. Denk je aan haarkleur dan denk je aan The Color.

Lees meer…