College

The story

About

The Color College is een onderdeel van The Color salons en biedt trainingen voor zowel de startende als ervaren haar professional die zich wilt specialiseren en verdiepen in nieuwe haarkleurtechnieken. Tijdens onze look en learns en in salon trainingen vertellen The Color educators je alles over de beste en nieuwste highlight- of blendingtechnieken, zoals balayage, color melt, foilyage en hair strobing.

Word Hair Colorist

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je creatief bezig zijn en een toekomst opbouwen als Hair Colorist. Heb jij totaal geen ervaring met het kappersvak of enige achtergrond. Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

On demand training

Ben jij een ervaren Colorist? The Color organiseert verschillende ‘open’ trainings dagen. Tijdens deze dagen kun je je opgeven voor een training naar keuze. Wil jij je balayage technieken verder ontwikkelen of een color melt leren zetten. Alles is mogelijk, selecteer een dag en geef aan waar jouw behoefte ligt. Tijdens de trainings dag leren onze Color Educators jou de techniek die je zelf hebt gekozen.

Keuze uit oa. de volgende technieken:

Colormelt, Balayage, foilyage, highlighting, hair strobing, blending, color correction, Money Piece etc.

Trainings dagen 2022

Volgen snel. Mail voor aanvragen en onze agenda college@thecolor.nl

In salon training

Onze The Color educators geven een tailor-made haarkleur training bij jou in de salon. Zo kunnen wij inspelen op de behoefte die er is vanuit het team of een gedeelte daarvan. Of het nou gaat om highlight-technieken of jullie willen weten wat de nieuwste haarkleur technieken zijn van het seizoen, wij zorgen voor een passend programma bij jullie in de salon.

Informatie

Mocht je meer informatie willen ontvangen of een aanvraag willen doen met betrekking tot een in salon training?

Stuur ons een WhatsApp bericht: +31(0)650829742

Contact

The Color College, Minervaplein 41-2, 1077 TM Amsterdam

Email: college@thecolor.nl

Telefoon & WhatsApp: +31(0)6 50829742 | Volg ons op Instagram of Facebook 

Lees hier de algemene voorwaarden.

Klik hier om de algemene voorwaarden van The Color College te downloaden