Franchise

 

The Color is us, The Color is you!

 

We want you..

The Color is op zoek naar enthousiaste franchise partners in heel Nederland en België. Ben jij de gedreven ondernemer die wij zoeken? Wij geloven in jouw kracht en deze in samenwerking met die van ons kunnen we samen groeien!

The Color heeft de ambitie om in de kappersbranche een vernieuwende, trotse en onderscheidende leider zijn op het gebied van haarkleur. Daarbij wilt The Color een gezond bedrijf zijn waar werknemers en partners het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen en op de juiste plek zitten.

Ben jij een enthousiaste gedreven ondernemer die het kappersvak ambieert, en ben je klaar om voor jezelf te starten of deel uit te maken van een like-minded team?

The Color Salons is een snelgroeiend bedrijf die op dit moment 5 salons heeft waarvan drie in Amsterdam, één in Nijmegen en één in Rotterdam. The Color Salons werkt met een franchise module die wij graag partnership noemen omdat we het samen doen op een gelijkwaardige manier van samenwerken.

Het is voor ons belangrijk dat je je creatieve vaardigheden kan toepassen en daarin kan blijven ontwikkelen. Zo run je een eigen vestiging en ben je vrij om los van het concept, binnen gestelde grenzen, er je eigen draai aan te geven. Je wordt lid van een hechte groep partners die elkaar onderling steunt en creatieve ideeën deelt. Buiten je onafhankelijkheid als zelfstandig ondernemer, zal je altijd ondersteunt worden door onze Financial Director. Onze Brand Director neemt alle marketing & communications uit handen en onze Founder ondersteund waar nodig in management en sales. Jouw werknemers zullen zich altijd blijven ontwikkelen door het aangeboden educatie programma via The Color College. Hierdoor haal je het beste uit je werknemers en uit jouw eigen salon en zorgen wij ervoor dat The Color altijd relevant is.

Wil je meer informatie? Lees hier meer…

Let’s meet

Ben jij er klaar voor om als franchser een eigen The Color salon starten? Graag nodigen wij je uit om eens kennis te maken. Tijdens de kennismaking leren wij jou graag beter kennen en vertellen wij je meer over The Color en wat de eventuele volgende stappen zijn om een nieuwe The Color salon te realiseren. Neem contact op met Jeffrey Janssen via jeffrey@thecolor.nl of bel/whatApp op +31648164342.