Partnership

The Color is us, The Color is you!

We want you

The Color is opzoek naar enthousiaste partners in heel Nederland. Ben jij de gedreven ondernemer die wij zoeken?

Meet The Color

The Color is anders. The Color is vernieuwend. The Color is eigenwijs.

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in Nijmegen centrum, Amsterdam West en Amsterdam centrum en daar zal het niet bij blijven. Wat The Color zo anders maakt dan andere salons? Bij The Color ligt de focus voornamelijk op haarkleuren. Daarnaast wordt er bij The Color uiteraard ook op hoog niveau geknipt. The Color Specialists werken met professionele producten om de kleuren optimaal te stylen en te verzorgen. Ook wordt er altijd een professioneel verzorgingsplan opgesteld om de kleur optimaal te behouden.

The Color Specialists krijgen intern training in The Color College. Deze training bestaat onder andere uit The Color Advanced cursus, waarbij de aankomende Color Specialists alles leren over verschillende kleurtrends en -technieken. Daarnaast krijgen The Specialists uitgebreide communicatietraining. Zo leren ze ├ęcht te luisteren naar de klant. Alle The Color Specialists kunnen uitstekend consult leveren aan de hand van digitale moodboards en zijn experts op het gebied van alles dat met social media te maken heeft.

The Color is innovatief. Dat geldt niet alleen voor haarkleuringen, maar ook voor de manier waarop digitalisering en social media worden ingezet door ons marketing en communicatie team. Online presence van The Color is dus enorm belangrijk. Dat komt ook terug in het online platform van The Color. In het online magazine deelt het redactieteam van The Color elke dag de beste tips en tricks, de nieuwste haar- en make-uptrends en de handigste tutorials. Zo is de consument altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en coolste kleurtrends.

Wat verwachten wij van jou?

Als toekomstige partner volg je gedurende drie maanden voor het tekenen van het contract een traineeship om te kijken en te ervaren of jij en het concept The Color bij elkaar passen. Dit traineeship bestaat uit een aantal onderdelen zoals techniektraining, het bijhouden van administratie en de belastingtechnische zaken. Het management van The Color zal jou in dit proces uiteraard volledig ondersteunen.

Ben jij er klaar voor om een The Color salon starten? Neem voor meer informatie contact op met Iris Poldervaart via iris@thecolor.nl of +31650829742.