Support

Als partner/ondernemer kan je vanuit The Color Salons support verwachten in verschillende factoren. Support in bijvoorbeeld je financiën, personeelsbeleid, PR & Marketing en Educatie.  

Financiën:

  • In het financiële gedeelte word je altijd gesteund en krijg je begeleiding in bijvoorbeeld onderhandelingen met de makelaar of het contact met de bank, en advies op het gebied van exploitatie (omzet, kosten en winst). Elke maand is er een maandelijks overleg om te kijken hoe je er financiële voorstaat, en wordt de financiële administratie onder handen genomen.

Personeelsbeleid:

  • Je wordt geadviseerd en ondersteunt met het aannemen van personeel, sollicitatiegesprekken, arbeidscontracten, functioneringsgesprekken, personeelsadministratie en de ontslagprocedures. 

Marketing & Communications:

  • Als franchiseondernemer maak je deel uit van alle (social media) kanalen die The Color Salons beheert oa.: Facebook, Instagram, TikTok, nationale en internationale pers en The Color’s eigen website en google business. Daarbij maak je deel uit van de jaarlijkse campagne shoot die inzetbaar is voor jouw salon. Je krijgt oa. advies en begeleiding bij lokale PR & Marketing, content creatie, influencer marketing en events.

Educatie:

  • Om ervoor te zorgen dat jouw team zich zal blijven ontwikkelen biedt The Color College een afgestemd educatie traject aan voor jou en jouw medewerkers. Dit bestaat uit trainingen voor het gebruik van Matrix kleurproducten, knip & kleurtechnieken, trends, het voeren van adviesgesprekken en verkoop van producten.

Buiten deze begeleiding en ondersteuning maakt je gebruik van de schaalvoordelen op het gebied van leverancier contracten, afrekensystemen, accountants en de formule The Color Salons heeft (uitstraling salon, huistijl enz.). Je wordt geadviseerd en begeleid tijdens de verbouwing en inrichting van jouw salon.

Lees meer…