About

#TheColorIsUs

The Color biedt je elke dag een nieuwe dosis fashion- en beauty inspiratie. In samenwerking met The Color Specialists delen Iris Poldervaart en het The Color redactieteam de beste tips en tricks, de nieuwste haar- en make-uptrends en de handigste tutorials in het The Color Digital Magazine. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en coolste kleurtrends. Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Dan kun je via WhatsApp direct een afspraak maken bij één van onze haarkleursalons. 

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam, en sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in Nijmegen, Amsterdam West, Amsterdam centrum en daar zal het niet bij blijven. Wat The Color zo anders maakt dan andere salons? Bij The Color ligt de focus voornamelijk op haarkleuren. Daarnaast wordt er bij The Color uiteraard ook op hoog niveau geknipt. 

The Color Specialists werken met The Color Favorites om de kleuren optimaal te stylen en te verzorgen; producten van Biolage, Sebastian, Moroccanoil en milk_shake, die getest en goedgekeurd zijn door The Color Specialists. Zij weten dan ook precies welke producten jij het beste kunt gebruiken om het meeste uit jouw haarkleur én kapsel te halen. Van textuursprays tot gladmakende serums; voor elke stijl die je kunt bedenken heeft The Color wel een bijpassende favorite.

En die Color Favorites, die kun je natuurlijk zelf aanschaffen via The Color Webshop. Enthousiast over een product dat jouw Color Specialist gebruikt? Via onze tablets plaats je al een bestelling terwijl je nog in de salon zit. Bestel je liever op je gemak vanuit huis? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Daarnaast vind je in The Color Magazine tips, tricks en tutorials waarin we uitleggen hoe je met de producten zelf heel makkelijk de coolste looks creëert.

Algemene aanvragen, samenwerkingsverzoeken en uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar: iris@thecolor.nl

Persberichten en uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar: iris@thecolor.nl

Work with us!

Onze Color Specialists zijn inzetbaar voor foto- en campagne shoots, privékleuringen en events.
Voor aanvragen contact: iris@thecolor.nl

Join us!

Model

Wij zijn altijd opzoek naar kleurmodellen voor fotoshoots, shows en educatie. Interesse? Stuur een mail naar:
iris@thecolor.nl.

The Color specialists

Wegens succes zijn wij altijd op zoek naar Color Specialists, zowel intern als extern en voor educatie. Interesse? Stuur een mail met CV + foto en motivatiebrief naar: jeffrey@thecolor.nl.

Salon assistenten

Voor onze verschillende salons zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde salon assistenten. Stage lopen bij The Color is ook mogelijk. Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen:  Interesse? Stuur een mail (met CV + foto en motivatiebrief) naar: floor@thecolor.nl