About

#thecolorsalons

In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam, en sindsdien is The Color groeiende. Inmiddels zijn er vestigingen geopend, Amsterdam West, Centrum, Oud-Zuid, Rotterdam Centrum en Maastricht en daar zal het niet bij blijven. The Color groeit en is altijd op zoek naar partners om nieuwe salons te openen.

Wat The Color zo anders maakt dan andere salons?

Bij The Color ligt de focus op haarkleuren, uiteraard ook op hoog niveau geknipt. Haar kleuren en de verschillende technieken die daarbij komen kijken is een specialisme. Al onze Color Masters worden, voordat ze starten, intern opgeleid door onze educators van The Color College. Daar worden zij getraind om werken volgens onze The Color methode en leren zij de nieuwste haar kleurtechnieken.

Advies

Een goed advies en prijsafspraak is belangrijk bij The Color. Elke cliënt die voor het eerst naar een The Color salon komt krijgt eerst een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Tijdens dit gesprek kijkt The Color Specialist naar de kwaliteit van jouw haar, luistert naar jouw wensen en zal dan zijn of haar plan en daarbij behorende behandeling voorstellen. Tijdens dit gesprek ontvang je ook een prijs indicatie.

The Color Specialists werken met de beste producten om de haarkleuren optimaal te stylen en te verzorgen; Wij kleuren met de producten Matrix en stylen en verzorgen het haar haar met product van Milk_shake, Redken en die getest en goedgekeurd zijn door het The Color Creative Team. Ook maken zij gebruikt van bonding producten om de kwaliteit van je haar te behouden tijdens het ontkleuren.

Wij weten dan ook precies welke producten jij het beste kunt gebruiken om het meeste uit jouw haarkleur én kapsel te halen. Van textuur sprays tot gladmakende serums; voor elke stijl die je kunt bedenken heeft The Color wel een bijpassende favorite.

Via onze socials houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en coolste haarkleur trends. Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Dan kun je eenvoudig via WhatsApp direct een afspraak maken bij één van onze haarkleur salons. 

Algemene aanvragen, samenwerkingsverzoeken, persberichten en uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar: iris@thecolor.nl

Evenementen/aanvragen

Onze Color Specialists zijn inzetbaar voor foto- en campagne shoots, Tv programma’s, privékleuringen en events. Voor aanvragen contact: iris@thecolor.nl

Join us!

Model

Wij zijn altijd opzoek naar kleurmodellen voor fotoshoots, shows en educatie. Interesse? Stuur een mail naar: floor@thecolor.nl.

The Color Specialists

Wij altijd op zoek naar Color Specialists, zowel intern als extern en voor educatie. Wij investeren graag in persoonlijke groei en zorgen voor creatieve uitdaging. Interesse? Stuur een mail met CV + foto en motivatiebrief naar: jeffrey@thecolor.nl.

Becoming..

Geen achtergrond maar wel ambitie om Color Specialist te worden? Vraag ons naar de mogelijkheden, stuur een mail naar: college@thecolor.nl

Salon assistenten

Voor onze verschillende salons zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde salon assistenten. Stage lopen bij The Color is ook mogelijk. Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen: Stuur een mail (met CV + foto en motivatiebrief) naar: floor@thecolor.nl