Het management team

Ons team bestaat uit vier verschillende ondernemers met allemaal hun eigen expertise en vormen samen het management team. Ze beschikken over de nodige kennis en ervaring binnen hun afdeling.

Jeffrey Janssen

Founder

Jeffrey begon 25 jaar geleden in het kappersvak en is inmiddels een expert in vormgeving, communicatie, design en managing van 5 verschillende salons. Hij deed ervaring op in binnen- en buitenland maar bleek een ondernemer in hart en nieren. Hij runde meerdere salons en bedacht in 2016 het concept: The Color. De focus ligt hier op haarkleuren wat origineel is in deze branche. Jeffrey knipt een paar dagen per maand maar focust zich vooral op het aansturen en de groei van het bedrijf. Jeffrey is tevens mede-eigenaar van The Color College en van The Chair, het haar & beauty platform.

Iris Poldervaart

Brand Director / Partner

Iris is partner van The Color formule. Ze begon haar carrière in de mode-industrie en runde haar eigen PR-bureau die samenwerkingen had met o.a Tommy Hilfiger, Escada en Karl Lagerfield. Ze was samen met Jeffrey mede-eigenaar van The Chair, het haar en beauty platform waar ze professionele haar informatie toegankelijk maakte voor de consument. In 2017 sloot ze zich aan bij The Color Salons en is ze oa. verantwoordelijk voor branding, Marketing & Communicatie, social media, content creatie en de samenwerkingen. Iris is tevens mede-eigenaar van The Color College.

Raymond van Uffelen

Financial Director

Raymond. Hij is ooit begonnen in de retail maar maakte al snel de overstap naar de kappersbranche waar hij, gedurende 14 jaar, zijn kennis en ervaring opgedaan heeft in het exploiteren van kappersformules. Daarna is hij teruggekeerd in de retail en heeft hij 7 jaar zijn eigen kleding winkel geëxploiteerd en zette zich daarnaast met zijn kennis en expertise, ondertussen alweer 3 jaar, in bij The Color. Hij is verantwoordlijk voor de strategie, de visie, het financieel en personeelsbeleid, begeleiding ondernemers en uitbreiding en bewaking formule. 

Floor Mulder

Color Director

Floor is al 12 jaar werkzaam in het kappersvak en gespecialiseerd in haarkleuren. In 2016 wilde ze haar passie voor kleuren verbreden met een concept waar kleuren voorop staat en begon samen met Jeffrey Janssen The Color Salons van Woustraat en The Color Haarlemmerdijk. Als Color Director is Floor verantwoordelijk voor alle kleur/ kleurtechnieken. Floor is tevens mede-eigenaar van The Color College.