College

The story

About

The Color College is een onderdeel van The Color salons en biedt trainingen voor zowel de startende als ervaren haar professional die zich wilt specialiseren en verdiepen in nieuwe haarkleurtechnieken. Tijdens onze look en learns en in salon trainingen vertellen The Color educators je alles over de beste en nieuwste highlight- of blendingtechnieken, zoals balayage, color melt, foilyage en hair strobing.

Look & Learn avond

Door het volgen van onze Look & Learn ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en haarkleuring. Tijdens deze avonden worden de belangrijkste kleurtrends en de daarbij behorende technieken uitgelicht.

Binnenkort hieronder meer informatie over de Look & Learn, daarbij ook de planning van de aankomende look & learn avonden.

Look & Learn (Insta)

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op locatie aanwezig te zijn. Geen probleem wij bieden je nu ook de kans om de look & learn op afstand te volgen via instagram. Zodat jij het op afstand en in je eigen tijd kunt volgen.

Binnenkort hieronder meer informatie over de Look & Learn (Insta)

In salon training

Onze The Color educators geven een tailor-made haarkleur training bij jou in de salon. Zo kunnen wij inspelen op de behoefte die er is vanuit het team of een gedeelte daarvan. Of het nou gaat om highlight-technieken of jullie willen weten wat de nieuwste haarkleur technieken zijn van het seizoen, wij zorgen voor een passend programma bij jullie in de salon.

Informatie

Mocht je meer informatie willen ontvangen of een aanvraag willen doen met betrekking tot een in salon training? Stuur ons een WhatsApp: +31(0)6 15243248

Contact

The Color College, Bilderdijkstraat 209, 1053KT Amsterdam

Telefoon & WhatsApp: +31(0)6 15243248 | Volg ons op Instagram of Facebook 

Lees hier de algemene voorwaarden.

Klik hier om de algemene voorwaarden van The Color College te downloaden