Kim Sandee

Nieuw bij The Color: studentenkorting!

18 september 2019

Eind vorig jaar hebben we bij The Color in Nijmegen studentenkorting geïntroduceerd. Amsterdam moest helaas nog heel even wachten. Maar ook voor jullie hebben we nu goed nieuws! Vanaf nu kun je als student ook in Amsterdam korting krijgen op jouw knip- of kleurbehandeling.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk mooi haar voor je is, maar we begrijpen ook dat het voor een student een flinke uitgave kan zijn. Daarom willen wij ook studenten in Amsterdam tegemoet komen met studentenkorting!

The Color Amsterdam

Vanaf nu kun je je laten knippen of kleuren bij alle vestigingen van The Color in Amsterdam voor een piekfijn prijsje. Je krijgt namelijk op vertoon van je studentenpas altijd 20% korting op ál geselecteerde behandelingen. Vermeld altijd bij het maken van de afspraak dat je gebruik wilt maken van de studentenkorting. Afspraken zijn eenvoudig te maken via WhatsApp, elke salon heeft een eigen nummer.

We zijn als geen ander op de hoogte van de mooiste kapsels en de nieuwste trends op het gebied van haarkleur. Dus neem je studentenpas mee en kom langs!

Wil jij verzekerd zijn van een plekje? Dan kun je het beste een afspraak maken op een dinsdag of woensdag.

* Prijzen zijn zonder toner en Bond Ultim8.

the color studentenkorting

Categorieën