Iris Poldervaart

The Color tutorial | Vinyl Rainbow Hair

14 december 2017

Een jaloersmakende kleurtransformatie: van blond naar intens vinyl rainbow hair. Je ziet het in onze nieuwste tutorial.

Als we kijken naar de grootste kleurtrends van dit najaar, zijn er een paar thema’s die er steeds weer duidelijk uitspringen. Het zijn namelijk vooral de diepe, warme tinten die keer op keer terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan kleurtrends als hygge, jet black en cognac. Dit is een grote omslag van de pastelkleurtjes en koele platinatinten die we de afgelopen paar jaar zoveel zagen. Dit zijn veelal klassieke kleuren, maar ze zijn allesbehalve saai. Dat je ook met deze ‘serieuze’ kleuren heel goed kunt spelen, bewijst onze Color Specialist Shadée met deze transformatie van blond naar full on rainbow, gemaakt met de nieuwe Color Sync Vinyls van Matrix.

Want ja, meestal zijn het blondines zijn die los kunnen gaan met een scala aan regenboogkleuren en andere opvallende tinten. Daar komt nu verandering in. De nieuwe Matrix Color Sync Vinyls kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor middenbruin tot donker haar. Zo kun je ook met donkerder haar de mooiste regenboogkleuren krijgen, zonder dat je haar daarvoor gebleekt hoeft te worden. Juist de donkere kleur zorgt voor dat diepe, intense effect dat dit seizoen zo populair is.

Tip van Color Specialist Shadée: door elke pluk in een andere tint te kleuren, zorg je voor een uniek patroon. Dit geeft je haar een bijzonder en levendig effect, wat je nooit zal bereiken wanneer je je haar zelf probeert te kleuren met goedkope verf van de drogist.

Geïnspireerd? Maak dan direct een afspraak met één van onze Color Specialists bij The Color salons!

Beeld: Yuri Tand
Haar: Shadée Sluyter
Make-up: Fien Lousberg
Model: Britt Steding
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Matrix