Iris Poldervaart

Cognac haarkleur, perfect voor de koude periode

13 november 2017

Eerder deelden wij al een aantal nieuwe haarkleurtrends van dit seizoen. Zo zag je Blush Pink, Jet Black en Hygge al voorbij komen! Aan dit rijtje voegen wij nu ook de Cognac haarkleur trend toe. Hiermee blijven we helemaal in lijn met de Hygge trend, want ook deze haarkleur bewijst dat diepe, warme tinten helemaal van nu zijn.

Met alle feestdagen die er binnenkort aankomen is dit het een perfecte moment om voor deze haarkleur te gaan. De trendkleur Cognac zien wij niet alleen terug in het haar, maar is ook volop aanwezig in verschillende fashion collecties en in het interieur.

Een cognac haarkleur staat vooral heel mooi als je bruine of groene ogen hebt. Je kunt deze kleur compleet dekkend dragen of juist in verschillende highlights en lowlights laten inzetten. Zorg er wel voor dat je deze tint na de eerste kleurbehandeling goed bijhoudt; af en toe een ‘touch up’ bij The Color Specialist houdt de kleur helder en fris. Tip: door de kleur iets donkerder te laten zetten bij de aanzet, creëer je een dieper resultaat.

Om je alvast op weg te helpen delen wij onze inspiratie met je!

Cognac haarkleur inspiratie:

Beeld: Pinterest

LAATSTE KANS! Koop een Evo Ritual Salvation Shampoo en ontvang een Evo Conditioner t.w.v. € 23,95 gratis | op=op