Iris Poldervaart

The Color haar tutorial | Cellophanes shine treatment

1 november 2017

Onmisbaar voor gezond, glanzend haar: goede verzorging. En hoewel The Color Specialists je talloze verzorgingsproducten voor thuis kunnen aanraden, kan het zeker geen kwaad om eens in de zoveel tijd een bezoekje aan de salon te brengen voor een professionele treatment. Eén van onze ultieme aanraders: Cellophanes van Sebastian Professional. In deze tutorial geven we het haar van Tessa van The Green Happiness een waanzinnige shine make-over.

Happy healthy hair

Je kent het wel: soms kan je haar best een kleurboost gebruiken, maar niet de impact van een ‘echte’ kleurbehandeling. En dat is nou precies het fijne aan een Cellophanes treatment. Wel een subtiel nieuw kleurtje, maar dan zonder ammoniak, alcohol en peroxide. Sterker nog, een Cellophanes treatment werkt zelfs verzorgend. De behandeling versterkt je haar, onderhoudt de natuurlijke vochtbalans én beschermt je haar tegen de schadelijke invloeden van UV-straling.

Cruelty free

En het mooiste: de Cellophanes zijn geheel plantaardig en proefdiervrij. En dus helemaal geschikt voor vegetariërs, veganisten en iedereen die cruelty free door het leven gaat. Zoals Tessa van The Green Happiness, bijvoorbeeld. In deze tutorial laat Color Specialist Martina zien hoe we het blonde haar van Tessa met Cellophanes een frisse kleur en intense glans geven.

Salon treatment

Cellophanes treatments zijn beschikbaar in alle The Color salons. Onze Color Specialists maken voor elke haarkleur een compleet gepersonaliseerde kleurmix om het beste uit jouw haar te halen. Maak dus snel een afspraak of kom langs voor een adviesgesprek.

Beeld: Yuri Tand
Haar: Martina Milagro
Make-up: Lisa Lenssen
Model: Tessa Moorman @ The Green Happiness
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Sebastian Professional