Georgien Modijefsky

Karen Elson is de nieuwste Jo Malone London Girl

20 oktober 2016

Geur is een individuele, persoonlijke statement. Jo Malone weet dat als geen ander. Bij het kiezen van hun nieuwe London Girl hebben ze daar dan ook rekening mee gehouden. Een mooi gezicht is niet genoeg; de persoonlijkheid moet matchen. Daarom kiezen zij voor iemand die net zo origineel, elegant en eigenzinnig is als het merk zelf.  De nieuwe Jo Malone London Girl: Karen Elson.

Aangezien het merk ‘geboren en getogen’ is in het Verenigd Koninkrijk, is het logisch dat een Jo Malone London Girl dat ook is. Model en singer/songwriter Karen Elson werd geboren in Oldham en verdeelt nu het grootste deel van haar tijd tussen New York en Nashville. Zelf is ze al meer dan tien jaar fan van het merk en ze greep de kans om met Jo Malone samen te werken dan ook meteen aan.

Wild Bluebell is a longtime favourite of mine, as it takes me back to my English childhood, and Red Roses is one of those classis scents that, wherever I am in the world, makes me feel instantly at home. I honestly jumped at the chance to work with Jo Malone London, as I am already so in love with the brand, and an admitted scent hoarder! – Karen Elson

Jo Malone London Girl Karen Elson

Niet alleen het feit dat ze Brits is maakt haar een goede keuze. Volgens Global Brand President van Jo Malone London, Jean-Guillaume Trottier, voelt Elson al als een natuurlijk deel van de familie. Haar karakteristieke stijl, charme en warmte maken haar een perfecte Jo Malone London Girl.

Elson is niet de eerste London Girl. Poppy Delevigne werd vorig jaar al onthuld als gezicht van het merk. De twee zullen samen (de geest van) het merk globaal verspreiden en kijken er al naar uit om samen te werken. Of in de woorden van Poppy: “I can’t think of anyone I’d rather pal around with“.

Beeld: Jo Malone London

Categorieën