Georgien Modijefsky

Taylor Hill & Hailey Baldwin: de nieuwe gezichten van L’Oréal

7 februari 2017

L’Oréal Professionnel gaat in 2017 weer nieuwe producten lanceren, en heeft voor die lanceringen twee hele passende gezichten gekozen: Victoria’s Secret Angel Taylor Hill en model en Instagram icoon Hailey Baldwin. Wij vertellen je er alles over.

Hailey Baldwin

The Chair Taylor Hill

Hailey Baldwin is een social media sensatie. Niet alleen neemt ze ijzersterke selfies, ze lijkt ook steeds een andere look te hebben. Een beauty addict die open staat voor het veranderen van haar look (en er dan altijd super goed uit ziet); wie beter om de muze te zijn voor de twee aankomende L’Oréal ‘It Looks’ voor Spring/Summer en Fall/Winter? Baldwin zal hiervoor samenwerken met stylist Vanessa Bruno. Samen hebben ze al 24 nieuwe INOA tinten bedacht. Want als iemand wisselen van haarkleur kent, is het Hailey Baldwin wel.
Ook zal Hailey het nieuwe gezicht worden van de PRO FIBER campagne, voor de verzorgende behandeling voor langdurig herstel die exclusief in L’Oréal Professionnel salons verkrijgbaar is.

Taylor Hill

The Chair Taylor Hill

Al bekend bij merken als H&M en Forever21, straalt model en (net als Hailey) social media sensatie Taylor Hill nu ook op de catwalk van Fashion Week, bij shows van onder andere Giorgio Armani en Dolce & Gabbana. Ook mag zij zichzelf sinds kort een Victoria’s Secret Angel noemen. En wat is een Victoria’s Secret Angel zonder haar bombshell waves (al zien we die elk jaar toch iets minder)? Taylor noemt d’r haar een belangrijk aspect van haar werk en verzorgt het dan ook goed. Dit maakte haar een logische keuze om het nieuwe gezicht te worden voor de grote herlancering van de Série Expert verzorgingslijn. Ook zal zij het gezicht worden van de Majirel Color Correction campagne; een haarkleurservice die kleur corrigeert, glans toevoegt en natuurlijke tinten verbetert.

L’Oréal kijkt uit naar de samenwerking. “Zij belichamen een nieuwe generatie vrouwen die verslaafd zijn aan mode en die hun persoonlijkheid zichtbaar maken door middel van haarkleur en stijl”, aldus Marion Brunet, International General Manager van L’Oréal Professionnel.

 

 

Beeld: L’Oréal Professionnel