Floor Gijsbertse

Hebben: met deze producten houd je je kleur véél langer vast

24 oktober 2018

Van de beste haarserums tot haarproducten die absoluut het proberen waard zijn. In The Color Loves schotelen we je de mooiste vondsten voor. Zie het als een gouden tip. Dit keer de gloednieuwe Moroccanoil Color Complete collectie. Uitproberen maar, kan heus geen kwaad!

Wonderelixer
Trek een gemiddeld badkamerkastje open en je treft áltijd wel een haarserum of haarolie van Moroccanoil aan. Voor fans van dit wonderelixer is er goed nieuws, want het beauty- en haarmerk heeft een nieuwe collectie gelanceerd: de Color Complete.


Moroccanoil Color Complete
Want nadat je flink wat tijd in de salon hebt doorgebracht om een prachtige haarkleur te krijgen, wil je natuurlijk wel dat je zolang mogelijk van de kleur kunt profiteren. Dankzij de Color Complete tackel je dat probleem direct. Want de Color Complete producten zorgen er middels allerlei slimme ingrediënten voor dat de kleur niet alleen langer houdt, maar je haar er ondanks het kleuren veel verzorgder uitziet en de kleur niet verandert door het wassen.


Vijf stappen
In totaal brengt Moroccanoil met de Color Complete collectie een lijn van vijf producten op de markt. Elk product is verantwoordelijk voor een ander deel van het behouden en onderhouden van je kleur. Dat proces begint op het moment dat je in de stoel kruipt bij één van onze salons. Want na het kleuren starten we direct met de juiste producten. 
Zo zijn er twee producten (stap 1 en 2) die in de salon worden gebruikt nadat je gekleurd bent, en drie producten die je thuis kunt gebruiken om de kleur te onderhouden en je haar te verzorgen.

De producten op een rij:
Stap 1: Moroccanoil ChromaTech PRIME – egaliseert en kalmeert de hoofdhuid
Stap 2: Moroccanoil ChromaTech POST – sluit de kleur in en zorgt voor effectieve naverzorging
Stap 3 & 4: Moroccanoil Continue Shampoo & Conditioner – biedt een intense voeding en hydratatie
Stap 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray – leave-in conditioner die het haar en de kleur beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Benieuwd hoe de producten werken? Bekijk hier de tutorial waarbij onze Color specialist Kim de producten onder de loep neemt en gebruikt tijdens een kleurbehandeling.

De producten uit stap 3,4 & 5 zijn vanaf nu te koop in alle The Color salons. Scoren!

Categorieën