Demi Kleiboer

Moroccanoil lanceert de nieuwe Color Complete lijn

31 oktober 2018

Niets is zo belangrijk aan een nieuwe haarkleur dan het mooi onderhouden van je gloednieuwe kleur. Moroccanoil lanceert hiervoor haar nieuwste lijn: Moroccanoil Color Complete treatment. Deze behandeling word toegepast na het kleuren van het haar voor de optimale zichtbaarheid van de kleur. De gepatenteerde colorlink technologie gaat een kruisverbinding aan met de keratinestructuur die de kleur binnenin vasthoudt.  Deze technologie zorgt bij elk gebruik voor langdurig herstel van het haar.

Voortbordurend op de expertise van met arganolie verrijkte formules, introduceert Moroccanoil met Color Complete nu voor het eerst een nieuwe, exclusieve technologie: ArganID™. Deze technologie bevat een afgiftesysteem waardoor de arganolie diep in de cortex wordt opgenomen en het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld. Deze technologie, die is verwerkt in alle vijf producten binnen Color Complete, sluit als laatste stap de haarschubben voor een optimale kleuropname.

BEKIJK HIER HOE COLOR SPECIALIST KIM EEN IN SALON TREATMENT GEEFT

Stap voor stap

Voordat onze Color Specialisten de kleur ingezetten nevelt ze eerst CromaTech Prime over het haar. Daarna zet je de kleur in. Als deze lang genoeg heeft ingewerkt spoelt ze de kleur uit met Morroccanoil Color Continue Shampoo. Na deze wasbakbehandeling in de salon zet ze een toner in. Als deze ingewerkt is was je het haar weer met de Moroccanoil Color Continue Shampoo. 

Het haar wordt droog geföhnd en met de krultang wordt er een slag in het haar gelegd. Voor het beste resultaat gebruik je thuis de Continue Shampoo en Conditioner om je haarkleur maximaal te onderhouden. Deze thuis treatment is vanaf nu verkrijgbaar in alle The Color Salons. Dit verlengt de resultaten van de professionele Chroma Tech Service in de salon. Om kleurverlies zo veel mogelijk te voorkomen gebruik je de Protect & Prevent Spray als laatste stap van het Color Complete verzorgingssysteem, het beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en milieuverontreiniging. 

Wij adviseren de Chroma Tech Service behandeling vooral bij bleachings en highlight kleuringen.

Zelf ervaren?

Wil jij ook een in-salon Color Complete treatment ervaren tijdens een kleuring bij één van The Color salons? Plan nu snel, eenvoudig via Whatsapp, jouw kleurbehandeling en Chroma Tech Service treatment in voor 30 november 2018 en ontvang 50% kennismakings korting, betaal maar € 10,00. Ben jij ook nog één van de eerste 10 klanten die behandeling boekt dan ontvang je een GRATIS Complete your Color Consumer Kit (m.u.v. The Color Nijmegen).

Categorieën