Georgien Modijefsky

Get the look: Adidas x Stella McCartney door Aveda

22 november 2016

Fashion Week zorgt altijd voor meer dan genoeg inspiratie, waaronder de show van Adidas x Stella McCartney; hoe kan het ook anders met zo veel nieuwe ideeën en creaties op één plek. Al die outfits, make-up looks en kapsels kunnen best een beetje hebberig maken. Het is dan ook heel jammer als je een look ziet die je zelf ook graag wel eens zou willen uitproberen, maar niet goed weet hoe je die na kan maken. Daarom geeft Aveda een stap voor stap tutorial over hoe je deze look na kan maken met behulp van maar twee haar producten.

Adidas x Stella McCartney

Sporten in stijl

Adidas en Stella McCartney brachten in Los Angeles surfers, hardlopers, zwemmers en spinners samen om model te staan voor de nieuwe (Spring/Summer 2017) collectie van Adidas, ontworpen door… oh ja, we zeiden het al, Stella McCartney.

De kleding in de collectie is bedoeld om tegen een stootje te kunnen en er toch goed uit te zien. Precies wat we willen. Flatterende sportbroek, check. Een top die daar goed bij staat, check. Een paar gave schoenen, check. Toch eigenlijk wel een beetje zonde dat we dan daarna vaak gaan voor even snel een elastiekje in het haar ‘om het uit je gezicht te houden’. Maar ja, je haar mooi opsteken om te gaan sporten is een beetje onzinnig, niet?

Dat vond Aveda Artist Frank Rizzieri ook en creëerde deze stijl die zowel tegen een intensieve work-out kan als er goed uit ziet; dat noemen wij best of both worlds.

Get the look!

 

Persoonlijk vinden we dat deze look perfect bij de Adidas x Stella McCartney collectie past. Wat doe jij met je haar tijdens het sporten?

Beeld: Aveda

Categorieën