Iris Poldervaart

Volledig vernieuwd: L’Oréal Professionnel Serie Expert

30 mei 2017

Sinds de lancering in 2000 is de Serie Expert van L’Oréal Professionnel één van de populairste verzorgingslijnen; de producten worden inmiddels gebruikt in zo’n 200.000 salons. Door de efficiënte formules, het uitgebreide aanbod en de doelgerichte aanpak staat Serie Expert bekend als betrouwbaar en professioneel merk dat ingezet kan worden voor elk haartype. En we hebben goed nieuws, want de lijn is volledig vernieuwd en verbeterd. Maak kennis met de nieuwe L’Oréal Professionnel Serie Expert lijn.

Eco friendly

Wat kunnen we van de vernieuwde L’Oréal Professionnel Serie Expert verwachten? Om te beginnen werd de lijn compleet gerestyled. Het resultaat: een meer persoonlijke look en een nieuwe, meer ecologische verpakking. Omdat voor de verpakkingen gemiddeld 14% minder plastic gebruikt wordt, bespaart de nieuwe Serie Expert elk jaar zo’n 41,5 ton plastic. Deze stap is een deel van het L’Oréal Sharing Beauty With All duurzaamheidsprogramma, dat als doel het verbeteren van L’Oréal’s maatschappelijke en ecologische impact heeft. 

Uniek haar, unieke behoeften

Als er iets is waar L’Oréal Professionnel van overtuigd is, is het wel dat iedere vrouw uniek is en dus ook een unieke haarverzorging nodig heeft. Met dat idee in gedachten creëerde het merk de Serie Expert Powermix, de eerste gepersonaliseerde haarmaskers met geconcentreerde, actieve en pure ingrediënten, bereid waar jij bij zit. De kapper zal daarbij altijd eerst een uitgebreid consult houden, waarbij er gevraagd wordt naar jouw haar issues, -wensen en je gebruikelijke verzorgingsroutine.

Super power

Een essentieel onderdeel van de nieuwe Serie Expert-salonbehandeling is de Powermix. Dat werkt als volgt: de kapper mengt een basis die rijk is aan lipiden en verzorgende bestanddelen met één van de L’Oréal Professionnel Serie Expert Powermix toevoegingen. Dit zijn lipidium, a-ox, pro-keratine, glycerol, vitamine B6 en biotine. Elk van deze power ingrediënten richt zich op één specifiek haarprobleem. Speciaal voor jou op maat gemaakt dus.

Net als in de salon

Het persoonlijke masker zorgt binnen 5 minuten voor gezond, gevoed en gehydrateerd haar. Een effect dat je zelf thuis heel eenvoudig kunt behouden, dankzij de innovatieve en makkelijk te gebruiken professionele Serie Expert producten. Zo ziet je haar er elke dag uit alsof je net bij de salon geweest bent. De droom!

The Chair l'oréal professionel serie expert powermix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vernieuwde L’Oréal Professionnel Serie Expert producten en salonbehandelingen zijn vanaf nu in verschillende L’Oréal salons verkrijgbaar.

 

Beeld: L’Oréal Professionnel Serie Expert