Iris Poldervaart

The Color tutorial | Regenboog vlecht

9 november 2017

Een look waarmee je opvalt: de waanzinnig coole regenboog vlecht. In onze nieuwste tutorial laten we je zien hoe je hem zelf maakt.

Rainbow hair

Rainbow hair is één van de grootste en populairste haartrends van de afgelopen tijd. Sinds we regenboog-lokken voor het eerst spotten – inmiddels toch alweer een paar jaar geleden – hebben we de trend voorbij zien komen in talloze variaties. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan ‘gewoon’ rainbow hair, maar ook aan rainbow roots, maar ook aan holographic hair en sunset hair. Maar voor welke versie je ook gaat, voor deze bijzondere haarkleur heb je sowieso de hulp van een professionele Color Specialist nodig. 

En een bijzondere haarkleur vraagt om een bijzondere styling, mét bijzonder goede producten. In deze tutorial laat Color Specialist Vivian hoe je Biolage R.A.W. producten kunt gebruiken om een coole regenboog vlecht te maken. 

Styling tips

Heel belangrijk wanneer je voor zo’n uitdagende haarstijl gaat: het preppen, oftewel ‘voorbereiden’ van je haar. De mooiste vlecht krijg je namelijk met haar dat wel genoeg textuur heeft om goed te kunnen stylen, maar ook glad en pluisvrij is. Vivian gebruikt hiervoor de Texturizing Styling Spray, Frizz Control Styling Spray, Smoothing Styling Milk en Curl Defining Styling Butter, allemaal uit de nieuwe Biolage R.A.W. stylinglijn. Deze producten zijn 98 à 99% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen en siliconen. Ze zijn dus ook heel fijn voor iedereen met een gevoelige hoofdhuid.

Take care

Deze producten koop je uiteraard heel snel en gemakkelijk via onze online shop en bij The Color salons. Fan van Biolage R.A.W.? Probeer dan vooral ook de verzorgingsproducten. Onze Color Specialists kunnen je precies vertellen welke lijn bij jouw haartype past.

Beeld: Yuri Tand
Haar: Vivian Kessels
Make-up: Eve Make-up Artist
Model: Fien Lousberg
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Biolage R.A.W.