Iris Poldervaart

The Color styling tutorial | Curl Power

3 januari 2018

Curl power! Onze favoriete haarstijl is groot, groter, grootst, en met de Twisted lijn van Sebastian zijn jouw krullen groter dan ooit. In deze tutorial laten wij je zien hoe je alles uit jouw krullen haalt.

Want hoe mooi krullen ook zijn, het is wel een haartype met een gebruiksaanwijzing. Het is dan ook essentieel om te kiezen voor verzorgings- en stylingproducten die specifiek voor krullend haar ontwikkeld zijn, én om deze op de goede manier te gebruiken. Daar weet Color Specialist Britt alles van. Om de krullen in Sara’s gesteilde haar weer tot leven te wekken, wast ze het haar eerst met de Sebastian Twisted Elastic Cleanser, een voedende shampoo die de elasticiteit van het haar verbetert. Combineer deze altijd met de Sebastian Twisted Elastic Detangler; een hydraterende conditioner.

Voor mooie gepolijstje krullen gebruik je de Sebastian Twisted Magnifier Styling Cream. Breng deze met je handen aan op handdoekdroog haar voor een glanzende look met gedefinieerde krullen. Wil je je krullen nog eens extra liften? Gebruik daarvoor de Sebastian Twisted Reviver Styling Spray.

Curl power tip

Tip van Britt: voor een krul die er natuurlijk uitziet laat je de föhn een liggen en laat je je haar aan de lucht drogen? Wil je extra definitie in je krullen? Rol je haar dan pluk voor pluk om je vinger en zet dit vast met een aantal bouclé clips. Even laten drogen, en je bent verzekerd van krullen waar je u tegen zegt. 

Beeld: Yuri Tand
Haar: Britt Jakobs
Make-up: Fien Lousberg
Model: Sara van Hees
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Sebastian Professional