Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over knippen

27 maart 2018

Jeffrey Janssen is mede-oprichter van The Color en heeft in het verleden al meerdere salons geopend. Naast ondernemen is ook knippen een grote passie van Jeffrey. The Color is natuurlijk een haarkleur salon, maar wist je dat bij The Color ook op professioneel niveau geknipt wordt? Jeffrey Janssen vertelt je in deze video alles over knippen. 

Jeffrey Janssen

Jeffrey Janssen is een van de beste kappers van Nederland. Jeffrey is geboren en getogen in Nijmegen, waar je ook één van onze The Color salons vindt. Jeffrey was al eerder te zien bij RTL-programma’s als Holland’s Next Top Model en Hotter than my Daughter en knipt nu bij The Color. Via Instagram vroegen wij of jullie nog dringende vragen hadden voor Jeffrey. Van al jullie vragen hebben wij een selectie van gemaakt. Benieuwd naar deze The Color Q&A? Bekijk hem dan hieronder. Heel veel kijkplezier!

De vragen die in deze video gesteld zijn over knippen: 
  • Wat betekent The Color voor jou?
  • Kan ik geknipt worden bij The Color?
  • Hoe vaak moet ik mijn haar laten knippen?
  • Met welk kapsel lijkt mijn haar voller?
  • Welk kapsel past bij mijn volle, dikke haar?
  • Hoe weet ik welk kapsel bij mijn gezichtsvorm staat?

Heb jij ook een vraag over knippen waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur ons dan een DM naar ons Instagram kanaal @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Shadée over haarkleuren, een Q&A met Romy over extensions en een Q&A met Iris over trends. Buiten Q&A’s publiceren wij ook tutorials, vlogs en nog veel meer toffe content. 

Jeffrey is op dinsdag te vinden bij onze salon in Nijmegen en op donderdag en vrijdag aan de Van Woustraat, Een afspraak met Jeffrey? Neem dan contact op met één van de salons:

Van Woustraat:
Telefoon: 020 772 8140

WhatsApp: 06 15 38 56 52

Nijmegen:
Telefoon: 024 206 3682

WhatsApp: 06 15 07 61 82

We zien je graag terug in één van onze The Color salons voor een nieuwe haarkleur of knipbeurt. 

Categorieën