Iris Poldervaart

The Color kleurt een peekaboo bij influencer Wiep Boers

12 november 2018

Voor diegene die iets anders willen, voor de vrouw die iets speels wilt maar ook natuurlijk haar wilt dragen. Wij hebben de oplossing: een Peekaboo! Deze manier van kleuren zorgt ervoor dat je het haar in een zijscheiding kan dragen, waardoor je veel kleur ziet. Heb je daar een dag even geen behoefte aan, draag je haar dan in een middenscheiding ‘voila’ dan zie je alleen de natuurlijke kleuring. Deze speelse look is perfect om af te wisselen.

Voor onze The Color najaars 2018 campagne hebben wij dit keer niet gekozen voor ‘gewone’ modellen. Maar in plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Eén van deze vrouwen is Wiep Boers, doordeweeks werkt ze bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam en in het weekend is ze druk als influencer op Instagram.

peekabook voor wiep boers

Color Director Floor Mulder (The Color van Wou) ging aan de slag met de peekaboo van Wiep. Zij gebruikt hiervoor een aantal nieuwe kleuringen van Matrix SoColor Cult.

Bekijk de gehele peekaboo how-to tutorial!

Wij stelden Wiep een aantal vragen;

  1. Als je jezelf zou mogen omschrijven in ‘keywords’, welke zou je dan kiezen?

Vrolijk, spontaan en een bezig bijtje.

  1. Waar ben je het meest trots op wat je hebt bereikt in je leven?

Lastige vraag: ik ben denk ik het meest trots op hoe ik mijn werk bij een groot advocatenkantoor combineer met mijn Instagram. Het zijn twee banen die ik allebei erg leuk vind. Ook al vind ik de combinatie soms erg lastig, ik vind het ook erg leuk om twee totaal verschillende dingen te doen.

  1. Je bent een ambitieuze vrouw, waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Hier denk ik heel vaak over na maar ik durf er geen antwoord op te geven. Naast mijn twee jobs ben ik ook weer begonnen met studeren. Ik doe deeltijd een pre- master Nederlands recht. Ik wil denk ik later zelfstandig ondernemer worden. Maar waarin dat weet ik nog niet precies. Ik denk dat recht en mode een goede combi is, maar hoe ik dat over vijf jaar combineer kan ik nog niet zeggen.

  1. Wat voor een rol speelt beauty over het algemeen in jouw leven?

Ik vind het belangrijk hoe ik eruit zie, maar dan heb ik het vooral over mijn kleding. Wat betreft make-up doe ik niet zoveel, ik houd wel van naturel. Ik pak graag uit met kleding en dat laat ik zien op Instagram

  1. Hoe belangrijk is jouw haarkleur voor je?

Mijn haarkleur is heel belangrijk! Ik had vroeger altijd wit blond haar. De afgelopen jaren ben ik steeds donkerder geworden. Dit jaar was ik het echt helemaal zat en voelde ik me daardoor ook minder mezelf. Ik ben naar The Color gegaan voor advies en zij hebben mijn haar weer wit blond gemaakt. Ik voel me hierdoor veel prettiger en meer mezelf.

  1. Wat betekent women empowerment voor jou?

Voor mij betekent dit dat je iets moet doen waar jij gelukkig van wordt. Maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. Laat zien waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt. Ik vind werken bijvoorbeeld leuk en belangrijk en daarin word ik door iedereen ook gesteund.

  1. Ben jij in je dagelijks leven veel bezig met dit begrip? Waarom wel/niet?

Niet bewust. Maar ik vind het bijvoorbeeld wel belangrijk dat je als vrouw doet waar jij gelukkig van wordt en dit ook uitstraalt. Ik werk hard voor alles wat ik doe en daar word ik ook in gesteund. Ik zou willen dat hiervan overal in de wereld sprake zou zijn.

  1. Wat zou jij de jonge generatie vrouwen graag mee willen geven?

Ga iets doen wat je leuk vindt en ga hier ook volledig voor!

Pssssst: Ben jij van plan voor de eerste keer een afspraak te maken bij één van The Color salons, dan hebben wij iets heel leuk voor je! KLIK HIER

Beeld: Valentina Vos

 

Categorieën