Iris Poldervaart

The Color lanceert nieuwe Fall Winter 2018 campagne!

8 oktober 2018

Voor de nieuwe campagne, die geheel in het teken staat van women empowerment, heeft The Color ervoor gekozen om geen traditionele modellen in te zetten. In plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Deze rollen worden vervuld door sportvrouw Ellen Hoog, juwelenontwerpster Maria Kooistra, influencer Nathalie Kemna, HR- assistent en Influencer Wiep Boers, blogster Celeste van Joost en PR dame Eva van der Mei. Deze Color Ambassadors werden ieder voorzien van een unieke tailor-made haarkleur, waarmee de sterke persoonlijkheid van elk van de vrouwen onderstreept wordt.

#THECOLORISYOU

Met deze campagne willen wij vrouwen van alle leeftijden motiveren om hun eigen plan te trekken en altijd het meeste uit zichzelf te halen. Het centrale thema van de campagne sluit dan ook perfect aan bij de algemene boodschap van The Color: #thecolorisyou. Je hoeft niet perfect te zijn, zolang je maar ergens voor staat en daar trots op bent. The Color geeft vrouwen zelfvertrouwen en zet ze in hun kracht. Dit doen The Color Specialists door middel van gepersonaliseerde haarkleuren die altijd volledig zijn afgestemd op het karakter van klant. Dat beaamt Celeste van Joost, die in de campagne te zien is met een edgy violet kleuring. “Als je je goed voelt, zie je er ook goed uit en vice versa”, aldus Celeste.

Bekijk onze campagne video hier:

Ook behind the scenes speelde women empowerment een belangrijke rol: de campagne werd geschoten door fashion fotografe Valentina Vos in samenwerking met een all-women team dat bestond uit Creative Brand Director Iris Poldervaart, make-up artist Cynthia Schippers en styliste Suze Kuit. De haarkleuren werden gecreëerd door het Color Creative team onder leiding van Color Director Floor Mulder. Zij maakten hiervoor gebruik van de nieuwe SoColor Cult kleuringen van Matrix.

QUOTE

Wij hebben er bewust voor gekozen om het haar realistisch te stylen tijdens de shoot en in de campagnevideo. Geen krullen of een mega volume dat je thuis als consument zelf niet kunt maken. Geen ingewikkelde bouwwerken maar mooi draagbaar haar, met de meest prachtige kleurtechnieken. Zoals alleen The Color Specialisten van The Color dat kunnen maken; tailor-made en helemaal afgestemd op jouw karakter en gezicht.” – Iris Poldervaart, Creative Director The Color.

Ben jij er ook helemaal klaar voor om een tailor-made haarkleur te krijgen? Plan dan snel een gratis advies gespek, je kunt eenvoudig een afspraak inplannen via WhatsApp bij één van onze The Color salons!

Beeld: Valentina Vos

Video: Yuri Tand

Categorieën