Iris Poldervaart

The Color kleurt een balayage bij Nathalie Kemna

26 november 2018

Niet zo populair, al jaren, als de Balayage. Dus wilden wij graag een ode brengen aan deze prachtige kleurtechniek, die ook niet nog steeds niet weg te denken is uit het straatbeeld!

Voor onze The Color najaars 2018 campagne hebben wij dit keer niet gekozen voor ‘gewone’ modellen. Maar in plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Eén van deze vrouwen is Nathalie Kemna, tja hoe zullen we haar omschrijven? Ze is lief (we spreken uit ervaring) op de hoogte van alle ins-en-outs op health & yoga gebied. Maar in onze ogen ook een beetje een boho-beach babe! Color Director Floor Mulder besloot ook Nathalie’s natuurlijke haar (ja, people het is he-le-maal echt!!) en balayage nog meer accent te geven.

nathalie kemna the color

Wij stelden natuurlijk ook wat vragen aan Nathalie;

  1. Als je jezelf zou mogen omschrijven in ‘keywords’, welke zou je dan kiezen? 

Sociaal, lief & zorgzaam

  1. Waar ben je het meest trots op wat je hebt bereikt in je leven?

Ik ben het meest trots op hoe ik nu ben als persoon. Het leven blijft een leerproces en ik denk dat je iedere dag hierin groeit om zo de beste versie van jezelf te zijn. Daarnaast ben ik trots dat ik een leven heb kunnen creëren voor mezelf waarin ik kan doen wat ik leuk vind en waar ik gelukkig van word.

  1. Je bent een ambitieuze vrouw, waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik zie mezelf over 5 jaar ergens op een warme plek, aan het strand waar ik iets kan organiseren op een mooie plek waar mensen kunnen samen komen om yoga te doen, te surfen en elkaar te kunnen inspireren. Daarnaast vind ik mijn werk als instagrammer super leuk en maak ik graag toffe content voor merken en ik hoop ook zeker dat ik dit nog lang kan blijven doen.

  1. Wat voor een rol speelt beauty over het algemeen in jouw leven?

Ik geloof dat beauty van binnenuit komt. If you feel good, you look good. Ik vind het wel belangrijk om mijn huid en haar goed te verzorgen zowel met voeding als met (zo veel mogelijk natuurlijke) producten.

  1. Hoe belangrijk is jouw haarkleur voor je? 

Ik vind mijn haarkleur heel erg belangrijk. Mijn haar is voor mij mijn alles. Ik heb altijd lang haar gehad en ik hecht er enorm veel waarde aan. Zeker voor mijn bedrijf is het echt mijn handelsmerk, dus wil ik zeker dat het er altijd goed uitziet.

  1. Wat betekent women empowerment voor jou?

Women empowerment voor mij betekent dat vrouwen onder elkaar elkaar omhoog helpen ipv naar beneden halen en ik denk dat het allemaal in jezelf begint. We zijn allemaal sterk. Wanneer vrouwen leren van zichzelf te houden, zonder zich te vergelijken met andere vrouwen en elkaar kunnen helpen en supporten vind ik dat echt super mooi. Uiteindelijk maakt het empoweren van elkaar ons allemaal sterker.

  • Ben jij in je dagelijks leven veel bezig met dit begrip? Waarom wel/niet?

Ja zeker wel! Ik probeer ook via Instagram wel een boodschap over te brengen naar vrouwen toe om de beste versie van zichzelf te zijn en dat we niet perse aan een bepaald beeld moeten willen voldoen, maar dat

  • Wat zou jij de jonge generatie vrouwen graag mee willen geven?

Je bent goed zoals je bent. Focus je op jezelf, je eigen doelen, je positieve punten en blijf daarbij altijd vriendelijk voor de ander.

 

Categorieën