Iris Poldervaart

Perfecte Krullen

2 december 2014

Elke dinsdag posten wij de ‘Tuesday Tips & Tricks’. Hierin behandelen wij verschillende haar & beauty onderwerpen en delen onze tips & tricks met jou. Wij hebben een team van The Chair Professionals, editors en bloggers klaar staan die al hun professional skills met jou delen.

Krullen mogen weer gezien worden! Maar hoe krijg jij je wilde lokken nou in zo’n perfecte, shiny & popping bos krullen? Met Kérastase Curl Fever! De parelmoerkleurige geltextuur definieert perfect de vorm van je krullen. En dat niet alleen, de Curl Fever geeft ook een prachtige glans, zonder dat je haar vettig of nat lijkt.

Verdeel 1 à 2 pompjes (afhankelijk van de dikte en lengte van je haar) in de lengte en de puntjes van handdoekdroog haar. Gebruik hiervoor je vingers als kam. Voor een natural look laat je je haar aan de lucht drogen, maar als dat te lang duurt en je geen zin hebt om met nat haar de kou in te gaan, dan kan je je haar drogen met een diffuser. Voor een chic etentje of avondje stappen, kan je je krullen een extra zetje geven met een krultang. Et voilà, de perfecte krullen!

Nog een fijn extraatje: It smells delicious!

kerastase-curl-fever-150ml

 

(Tekst: Rosanne Brakelé)
(Beeld: Kérastase)

Categorieën