Iris Poldervaart

The Color Tutorial | Peach Blonde Transformation

13 juni 2018

Wij zijn ervan overtuigd dat perzik één van de populairste haarkleuren van 2018 is. Wat zeggen we, misschien wel dé populairste haarkleur. We zien de tint dit jaar in verschillende uitvoeringen langskomen; fel, subtiel, als color melt… Allemaal ontzettend leuk, maar het kleuren (en vooral ontkleuren) van je haar eist natuurlijk wel zijn tol. In The Color’s nieuwste tutorial laat The Color’s Boyd zien je hoe vers-gekleurd peach blonde haar verzorgt met de nieuwe Moroccanoil Mending Infusion. Peach perfect!

To bleach or not to bleach

Het is het eeuwige dilemma: een nieuwe haarkleur is iedere keer weer een feestje, maar op de lange termijn is het niet bevorderlijk voor de kwaliteit van je haar. Gelukkig zijn er altijd stappen die je zelf kunt nemen om je haar te beschermen. Preventief, maar ook ná je behandeling. Zo lanceerde Moroccanoil onlangs de Mending Infusion. Dit is een serum dat de uiteinden van je haar voedt, verzorgt en versterkt. Het zal je gespleten punten niet repareren (harde waarheid: dat kan geen enkel product), maar het wekt wel de illusie van voller en gezonder haar. Resultaat: je kan die knipbeurt toch nog iets langer uitstellen. Ook als je last hebt van droog of pluizig haar is de Mending Infusion je redding. Zoals je gewend bent van Moroccanoil zit ook in de Mending Infusion het wondermiddel arganolie. Daarnaast helpt baobab extract – rijk aan antioxidanten en aminozuren – om je haar zachter en gladder te maken.

Get the look

Color Manager Boyd ging de uitdaging aan. Hij gaf het haar van Jip een peach blonde make-over, inclusief ontkleuring. Het resultaat zie je in onze nieuwe tutorial.

Uiteraard staat Boyd ook voor je klaar voor een persoonlijk kleur- of verzorgingsadvies. Neem contact op met The Color Haarlemmerdijk via WhatsApp op +31615582239 of loop binnen bij één van onze salons.

Beeld: Yuri Tand
Haar: Boyd Heinemann
Make-up: Lydia Thann
Model: Jip Waalewijn
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Moroccanoil