Iris Poldervaart

Nu bij The Color: natuurlijke hair extensions met tailor-made kleuren

29 januari 2018

Nieuw bij The Color: natuurlijke hair extensions

Droom jij van langer, voller haar? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf nu biedt The Color in alle salons Double True extensions aan. 100% natuurlijke hair extensions van de hoogste kwaliteit die The Color Specialist speciaal voor jou helemaal op maat maakt. Want anders dan bij de meeste andere salons, creëert The Color altijd gepersonaliseerde kleuren – voor álle extensions.

Over extensions bestaan veel vragen en misverstanden. Logisch, want de ene extension is de andere niet. Niet alleen zitten er grote verschillen tussen de variërende prijsklassen, er zijn ook nog eens verschillende soorten extensions verkrijgbaar, allemaal met een eigen gebruiksaanwijzing. Zie je door alle soorten niet meer wat feit en fictie is? Geen nood; wij hebben de antwoorden.

Liever persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook. Een adviesgesprek bij The Color is altijd gratis, zowel voor een extension- als een kleurbehandeling. Kom dus vooral langs bij één van de salons of maak een afspraak.

Keratine voor healthy hair

Eén misverstand kunnen we direct de wereld uithelpen: extensions zijn namelijk echt niet zo slecht voor je haar als je denkt. Sterker nog: natuurlijke hair extensions zorgen voor ongeveer net zo veel schade aan je haar als een toner. Dat wil zeggen: nauwelijks. Alles wat de natuurlijke staat van je haar verandert zal op den duur de kwaliteit van je lokken verminderen, maar wanneer je natuurlijke hair extensions laat aanbrengen door een specialist is deze schade minimaal. Bij The Color worden de extensions gezet met behulp van keratinebondjes, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van je eigen haar optimaal blijft.

The Color biedt verschillende soorten extensions aan. Benieuwd welke soort het beste past bij jouw wensen? Color Director Floor Mulder vertelt je precies welke behandelingen The Color aanbiedt en wat je hiervan kunt verwachten.

Weave

Een weave bestaat uit verschillende banen die door middel van micro-ringetjes met keratine in je eigen haar worden gezet. Let op: een weave blijft niet voor eeuwig zitten. Floor raadt aan om de weave eens per 6 à 8 weken opnieuw te laten zetten. Wel kun je de weave tot wel anderhalf jaar hergebruiken, mits je het haar goed verzorgt. Een weave is vooral heel geschikt wanneer je houdt van experimentele kleuren zoals een color melt of een rainbow; deze komen op bondings vaak niet goed tot hun recht. 

One piece

Een one piece kun je eigenlijk het beste zien als een accessoire. Het zijn grotere haarstukken die je makkelijk zelf in en uit je haar kunt halen. Dat maakt dit soort extensions vooral heel leuk voor een feestje, of gewoon voor als je snel van look wil veranderen. Doordat je de one piece voor het slapen uit je haar haalt hebben de extensions geen invloed op je haar en hoofdhuid en hoef je ze eigenlijk nooit te wassen. Ook qua kleur is een one piece enorm divers: of je nou voor wild of klassiek gaat, je kunt er alle kanten mee op.

Genoeg om uit kiezen dus. Op www.thecolor.nl/salons vind je de prijzen van de behandelingen. Voor een persoonlijke prijsindicatie kun je het beste een afspraak maken bij één van de salons.

Beeld: Yuri Tand