Anna van der Griend

Mini hair styling tutorial: knotjes

19 juli 2018

The Color wil good hair toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we door jullie dagelijks te voorzien van artikelen met daarin de beste tips, trick en trends op haargebied. En natuurlijk met onze video tutorials. Voor iedereen die op zoek is naar een snelle, fool proof summer updo presenteren wij onze eerste mini hair styling tutorial: hoe maak je snel en simpel twee leuke knotjes.

Color Specialist en Style Director Britt is een expert als het gaat om het creƫren van simpele maar coole kapsels. Niet alleen in onze salon aan de Van Woustraat, waar ze 4 dagen per week te vinden is, maar ook bij zichzelf. Ze deelt deze kennis maar al te graag met jullie. Te beginnen met een fijne look die je zelf snel in elkaar draait op zomerse dagen, bijvoorbeeld voor een festival. Alles wat je nodig hebt voor die cute kapsel met twee knotjes: een borstel, wat speldjes en de milk_shake Lifestyling Dry Shampoo. Just press play!

Mini hair styling tutorial

Boek jouw afspraak

Zelf een afspraak maken bij Britt voor een nieuwe kleur of een goede styling sessie? Stuur een WhatsApp berichtje naar onze salon aan de Van Woustraat: +31615385652.

Video edit: Noa Burmanje

Categorieƫn