Iris Poldervaart

Mini hair styling tutorial: gladde knot met volume

26 juli 2018

The Color wil good hair toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we niet alleen door de mooiste kleuren te creëren in onze salon, maar ook door jullie dagelijks te voorzien van artikelen met daarin de beste tips, trick en trends op haargebied. En, niet te vergeten, met onze video tutorials. Voor iedereen die op zoek is naar een snelle, fool proof summer updo presenteren wij onze nieuwe mini hair styling tutorial: hoe maak je een gladde, strakke knot mét volume?

Color Specialist en Style Director Britt is een expert als het gaat om het creëren van simpele maar coole kapsels. Niet alleen in onze salon aan de Van Woustraat, waar ze 4 dagen per week te vinden is, maar ook bij zichzelf. Ze deelt deze kennis maar al te graag met jullie. Deze week laat ze je zien hoe je het casual knotje net iets chiquer maakt.

Alles wat je nodig hebt voor deze do: een borstel, kam, een speldje en de milk_shake Lifestyling Dry Shampoo. Just press play!

Boek jouw afspraak

Zelf een afspraak maken bij Britt voor een nieuwe kleur of een goede styling sessie? Stuur een WhatsApp berichtje naar onze salon aan de Van Woustraat: +31615385652.

Video edit: Noa Burmanje

Categorieën