Georgien Modijefsky

Creëer zelf de L’Oréal High Fashion look in drie stappen

2 februari 2017

Meer dan eens kijken we naar de runway naar prachtige kapsels en denken we: “hoe doen ze dat toch?”. Sam McKnight, L’Oréal Professionel haarstylist, creëerde een prachtige volumineuze look voor de Alexandre Vauthier haute couture show. In drie stappen legt hij uit hoe je deze L’Oréal High Fashion look zelf na kan maken.

De vrouw die Vauthier in gedachten had toen hij zijn SS17 haute couture collectie aan het ontwerpen was is een aantrekkelijke vrouw; een vrouw die niet aarzelt de regels aan de kant te zetten om haar sex appeal te vergroten. Haarstylist Sam McKnight wilde deze visie versterken met het haar van de modellen. Hij dacht aan een geüpdatete versie van een stijl á la Brooke Shields begin jaren tachtig: gezonde dikke golven, die lichter zijn bij de aanzet en de punten. Dit resulteerde in een glamoureuze look met een zijscheiding, lange golven tot over de schouder en veel volume.

Dat willen wij ook wel! En dat kan. Er zijn maar drie stappen voor nodig.

Creëer de L’Oréal High Fashion look
  • Stap 1: Voor deze look moet het haar er gezond en gevoed uit zien. Gebruik daarom eerst de L’Oréal Professionnel Mythic Oil.
  • Stap 2: Gebruik voor het volume de Tecni Full Volume Extra mousse. Föhn dit met een ronde borstel om het mooi volumineus te krijgen.
  • Stap 3: En dan nu voor die mooie wave! Spray het haar met L’Oréal Infinium Pure, rol het op rond je vinger en zet het op je hoofd vast met een clip. Spray het daarna nog een keer en laat het haar even met rust. Zodra je de clips er uit haalt, haal dan nog even een platte borstel door het haar om van een krul naar golven te gaan.

Wil je toch nog even de drie stappen in actie zien? Bekijk dan onderstaande video waar McKnight laat zien hoe hij zijn modellen hun golven gaf.

Ga jij het uitproberen?

 

Beeld: L’Oréal Professionnel 

Categorieën