Iris Poldervaart

Coming soon: Keune StreetSalon voor professionals

12 maart 2017

Kappers opgelet, Keune komt met iets héél cools: Keune StreetSalon is het nieuwe online haarplatform speciaal voor professionals.

Salonbeweging

Vanaf deze week vind je op streetsalon.com elke dag nieuwe foto- en videotutorials speciaal gecreëerd voor professionele haarstylisten. Keune wil hiermee haarstylisten op een hele nieuwe manier inspireren en motiveren hun vak te perfectioneren. “Met StreetSalon starten we een salonbeweging: eentje die het echte leven viert. Dus echte mensen met echt haar” aldus Eelco Keune, Marketing Director van Keune.

Internationale inspiratie en tutorials

Samen met de beste streetstylefotografen van over de hele wereld zal StreetSalon hoofdredacteur en Keune ambassador Ilham Mestour in alle grote wereldsteden de coolste haarstijlen, coupes en kleuren verzamelen. Die haarinspiratie brengt Keune naar salons in de vorm van videotutorials en andere editorial content. Op het platform kunnen haarstylisten elke dag terecht voor nieuwe how to’s, lookbooks en meer. Ze kunnen er hun favoriete looks opslaan, moodboards samenstellen en hun eigen creaties delen. Stylingtutorials zijn voor alle gebruikers te zien en knip- en kleurtutorials kun je bekijken nadat je een gratis account hebt aangemaakt.

StreetSalon is beschikbaar via StreetSalon.com en te downloaden als app in de AppStore en Google Playstore. De lancering van StreetSalon zal op 14 maart in Amsterdam plaatsvinden. Uiteraard is The Chair hierbij om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes rondom het nieuwe platform.

Houd The Chair goed in de gaten, want komende week delen we een exclusieve Q&A met Keune StreetSalon hoofdredacteur Ilham.

Beeld: Keune

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keune Haircosmetics

Categorieën