Demi Kleiboer

Kerst 2018: de 3 mooiste kapsels!

21 december 2018

Wij zouden The Color natuurlijk niet zijn om je niet te helpen met de voorbereiding op de feestdagen! Want dat jurkje heb je natuurlijk al klaar hangen, maar tja wat ga je doen met je haar? 

No worries! Wij zijn er om je te helpen, daarvoor hebben wij 3 never out of style kapsels voor de feestdagen 2018 op een rij gezet voor je.

Glass hair | Wat? Ja inderdaad ‘glass hair’ is mega hot op dit moment.

Je krultang mag even in de hoek blijven liggen dit jaar, of je moet deze inruilen voor een  stijltang. Maar de schaar moet er wel even in. Een scherpe bob, die je extreem stijl en glanzend draagt! We zagen het al voorbij komen bij Hailey Baldwin, Dua Lipa en Jenna Dewan. Super chic voor de feestdagen.

The Color glass hair

Shiny hairclips | Maar dan extra groot!

Je insta feed staat er al vol mee. Eén of twee platte clips aan de zijkant van je haar. Je stijlt je haar in lage een zijscheiding met lage paardenstraat. Je haar is extreem glad en glanzend. Om het haar zo glad te krijgen adviseren wij om er een mouse in te doen en het glad te fohnen. Daarna spray je er een glans spray overheen om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten.

Haarband |Een hele simpele maar doeltreffende elegante look.

Qua styling hoef je hier helemaal niet zoveel voor te doen. Het enige voorbereidende werk dat je hebt is de aanschaf van een mooie haarband.

Happy Holidays!

Categorieën