Anna van der Griend

Hair bronzing: de perfecte trend voor blondines en brunettes

13 augustus 2018

Hoewel we eigenlijk nog niet willen accepteren dat het einde van de zomer in zicht is, moeten we het toch onder ogen zien. Het najaar nader, en snel ook. Gelukkig heeft een nieuw seizoen ook positieve kanten. Nieuwe trends, om maar iets te noemen. En als we inmiddels één ding geleerd hebben, is het dat we in de herfst vaak behoefte lijken te hebben aan warmere tinten, als is het maar om dat knusse hygge gevoel te kunnen bereiken. Laat de hair bronzing trend daar nou net perfect op aansluiten.

Het nieuwe bronde

Hair bronzing klinkt wellicht wat abstract, maar het resultaat is simpelweg prachtig. Bronze lijkt in veel opzichten op de ‘bronde’ tint die een aantal jaar geleden met veel succes werd omarmd door celebrity’s, coloristen en… tja, door wie niet eigenlijk? Net als bronde ligt bronze qua kleurhoogte namelijk tussen bruin en blond in. Wat hair bronzing net even anders maakt dan het welbekende bronde is de ondertoon. Waar bronde vrij neutraal van kleur is, heeft deze nieuwe tint een overwegend warme gloed. Deze warme pigmenten zorgen ervoor dat de kleur natuurlijk oogt en makkelijk is qua onderhoud. Je hoeft je dus niet bezig te houden met zilvershampoos en blauwe maskers.

Natuurlijke basis

Om dat de natuurlijke haarkleur altijd als basis wordt gebruikt, is bronze één van de meest flatterende tinten voor zowel blondines als brunettes. Het maakt bruin haar een tikje frisser en geeft blond haar net iets meer diepte. Zeker wanneer je blonde haar in de zomer flink opgelicht is, is dit de ideale manier om weer iets meer in de richting van je natuurlijke kleur te gaan.

Zomeractie

Zou jij hair bronzing wel eens willen proberen? Dan hebben we goed nieuws, want nog tot 25 augustus 2018 krijg je 20% korting op je kleurbehandeling bij alle The Color salons. Maak direct een afspraak via WhatsApp en vermeld daarbij code #MYCOLORSUMMERPROOF om gebruik te maken van deze zomeractie. Zo is je haar niet alleen summer proof, maar ga je ook nog eens met een frisse kleur het nieuwe seizoen in.