Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over haarkleur

20 maart 2018

Als het om haarkleur gaat, zit je bij The Color goed. Inmiddels zijn er al twee hair coloring salons in Amsterdam geopend en ook één filiaal in Nijmegen. En daar zal het niet bij blijven! Onze Color Specialists geven jou als klant maar al te graag een nieuwe haarkleur. Wanneer jij gelukkig onze salon verlaat hebben onze Color Specialists hun werk goed gedaan. Toch blijf je wel eens met vragen zitten. Via onze sociale media hebben wij aan jullie gevraagd of er nog brandende haarkleur vragen zijn die onze Color Specialists kunnen beantwoorden.

Wij hebben de leukste vragen geselecteerd. Color Specialist Shadée werkt bij The Color Van Wou en is gespecialiseerd in haarkleur. Ze beantwoordt daarom maar al te graag jullie vragen. Er is nog zoveel te ontdekken als het om haarkleur gaat. Check de onderstaande video voor het antwoord op al jullie haarkleur vragen. Heel veel kijkplezier!

In deze video geeft Shadée antwoord op de volgende vragen:

Hoe ga je op een gezonde manier van donker haar naar blond?

Kan ik mijn haar oplichten zonder het te bleachen?

Wat is het verschil tussen een toner, een spoeling en normale verf?

Wat is het verschil tussen duurdere shampoo en die van de drogist?

Heb jij ook een vraag over haarkleuren waar je graag antwoord op zou willen hebben? Laat dan een reactie achter of stuur ons dan een DM lnstagram @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij jouw vraag in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals Q&A’s met The Color co-founder Jeffrey Janssen over knippen en business, een Q&A met Extension Specialist Romy over extensions en een Q&A met Creative Director Iris Poldervaart over trends.

Een afspraak met Shadée? Neem dan contact op met The Color Van Woustraat:

Telefoon: 020 772 8140

WhatsApp: 06 15 38 56 52

We zien je graag terug in één van onze The Color salons voor een nieuwe haarkleur!

Host: Shadée Sluyter
Regie en edit: Sara van Hees