Iris Poldervaart

HAAR! Inspiratiedag: een unieke dag voor kappers

8 maart 2017

Speciaal voor haarstylisten en coloristen die altijd op de hoogte willen zijn van de laatste trends op haargebied organiseert de Kappersfabriek op 10 april 2017 de HAAR! Inspiratiedag in Amersfoort: een unieke demo-dag voor (ZZP) kappers. En als haarstylist kun jij hierbij aanwezig zijn!

De hele dag lang doe jij samen met andere kappers inspiratie én informatie op tijdens dit bijzondere event. Op de informatiemarkt vind je stands van de meest vooruitstrevende haarmerken van Nederland. De beste professionals in de business staan klaar om hun vakkennis met jou te delen door middel van trainingen en afwisselende demo’s.

Ook The Chair zal tijdens de HAAR! Inspiratiedag in Amersfoort op het podium staan om jou op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van colors, cuts en styling, nog voordat deze op de website te zien zijn. Een exclusieve sneak preview die je echt niet wilt missen!

Het podiumprogramma bestaat uit:

Malibu C Nederland – Experts op het gebied van haar en wellness. Malibu C vertelt je alles over het veilig verwijderen van kleurpigmenten en meer.

Pravana Nederland – De nummer 1 haarkleuring in Amerika, favoriet van wereldberoemde colorist Guy Tang. Pravana leert je alles over kleurtechnieken met betrekking tot neon en metallic haarkleuren.

The Chair – Nederlands grootste haar- en beautyplatform. The Chair houdt je op de hoogte van de must know kapsel- en kleurtrends van 2017.

Colorista – I love my Colorista! Colorista is een expert op het gebied van de nieuwste kleurtechnieken.

Arabic Hairstyles – 2 kappers creëren live op het podium de mooiste updo’s en bruidskapsels.

Kaarten voor de HAAR! Inspiratiedag bestel je voor €99,95 (excl. BTW, incl. koffie/lunch/borrel) via: www.dekappersfabriek.nl.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn gelimiteerd en de tickets gaan hard!

De locatie van de HAAR! Inspiratiedag is het Centraal Ketelhuis & Het oude magazijn op loopafstand van Station Amersfoort Centraal.

We hopen jou daar te zien!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Kappersfabriek.

 

Categorieën