Iris Poldervaart

The Color Couples Make-over Aflevering 7: een edgy balayage

6 februari 2018

In The Color Couples Make-over verrast het professionele team van The Color stellen, vriendinnen, collega’s, (schoon)zussen en andere koppels met een nieuwe look. Deze week aflevering 7, waarin vriendinnen Joey en Melissa  een flinke make-over krijgen. Wie van de vriendinnen gaat er naar huis met een edgy balayage?

Dat je je beste vriendin nog niet decennia lang hoeft te kennen om haar te verrassen met een make-over, dat bewijzen Joey en Melissa. De twee jonge vriendinnen leerden elkaar kunnen via hun studie en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Joey het stel opgaf voor een transformatie. Joey zelf loopt namelijk al jaren met hetzelfde kapsel, en ook Melissa kan wel een verandering gebruiken.

Het moment van de waarheid

En dan komt het moment van de waarheid. Klopt het advies dat ze voor elkaar in gedachten hadden wel? Gaan ze allebei naar huis met het perfecte kapsel, of kennen ze elkaar toch niet zo goed als ze aanvankelijk dachten? Je ziet het in de nieuwste aflevering van The Color Couples make-over.

 

Meer make-overs zien? Bekijk ook de transformaties van Desirée en Martin, Ellen en Irene, Danny en Felista, Daniëlle en Maaike en Nienke en Fabienne en Michelle en Anouk