Iris Poldervaart

The Color Couples Make-over Aflevering 6: een heel ander mens

23 januari 2018

In The Color Couples Make-over verrast het professionele team van The Color stellen, vriendinnen, collega’s, (schoon)zussen en andere koppels met een nieuwe look. Deze week aflevering 6, waarin vriendinnen Michelle en Anouk een totale transformatie ondergaan. 

De aanhouder wint; dat geldt ook voor vriendinnen Michelle en Anouk. De twee wilden zó graag nieuw haar dat ze elkaar al maanden tagden in elke winactie en oproep die The Color online zette. En dat werkte: de meiden mochten deze week meedoen aan The Color Couples Make-over, en mochten daarmee ook meteen elkaars nieuwe haarkleur en kapsel bepalen. Je moet het maar durven…

Al snel blijkt dat Michelle en Anouk best openstaan voor een grote verandering. Dat laten de professionals van The Color zich geen twee keer vertellen; tijd om helemaal los te gaan.

“Oh my god, je bent een heel ander mens…”

Herkennen de twee elkaar (en zichzelf) nog terug na deze transformatie? Je ziet het in de nieuwste aflevering van The Color Couples Make-over.

 

Meer make-overs zien? Bekijk ook de transformaties van Desirée en Martin, Ellen en Irene, Danny en Felista, Daniëlle en Maaike en Nienke en Fabienne (waarbij dingen niet helemaal volgens plan liepen…).