Iris Poldervaart

The Color tutorial | Subtiele ombre

2 mei 2018

Draagbaar, modern en eigenlijk ook best sexy: dat is de subtiele ombre waar we dit seizoen voor gaan. In deze tutorial laat Color Director Floor je zien hoe cool deze look is.

Natuurlijke tinten

Het feit dat The Color een kleursalon is betekent niet dat je bij ons alleen terecht kunt voor felle, opvallende kleuren. Integendeel; onze Color Specialists worden juist ontzettend blij van highlights, color melts en een goede subtiele ombre. Een goede, natuurlijke kleur kan namelijk heel veel voor je voor je gezicht doen wat betreft het ophalen van je huidskleur, ogen, en het accentueren van je sterke features. Daarnaast kunnen deze natuurlijke kleurverschillen fijn haar voller doen ogen – iets waar de meesten van ons geen nee tegen zullen zeggen, denken wij zo.

Hygge is terug

De subtiele ombre heeft ook wel wat weg van de hygge trend die we vorig jaar zagen. Net als hygge is ook de subtiele ombre een haarkleur die heel subtiel overloopt van donker bij de aanzet naar steeds lichter richting de punten toe. Dat maakt de look ook meteen een stuk minder onderhoudsgevoelig dan bijvoorbeeld een lichtblonde coupe. Doordat de verschillende tinten mooi in elkaar geblend worden is er van uitgroei eigenlijk nauwelijks sprake, en de warme kleuren zoals koper, goud en brons zorgen ervoor dat je niet eindeloos met zilvershampoo aan de slag hoeft. Wat natuurlijk niet betekent dat jouw subtiele ombre helemaal geen special treatment nodig heeft. De Biolage R.A.W. Color Care producten zijn speciaal gecreëerd om je kleur nog langer glanzend en levendig te houden en de kwaliteit van je haar te versterken.

Kortom: als je op zoek bent naar een coole, low maintenance manier om je haar op te frissen zit seizoen is de subtiele ombre jouw nieuwe haarkleur. Zien we jou binnenkort in één van de salons?

Beeld: Yuri Tand
Haarkleur: Floor Mulder
Haarstyling: Floor Kleyne
Make-up: Celine Bernaerts
Styling: Suze Kuit
Model: Soesja Leugs
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Biolage R.A.W.