Iris Poldervaart

The Color tutorial | Rainbow color marbling

18 april 2018

Let’s get colorful! Rainbow color marbling is de perfecte manier om kleur te bekennen dit voorjaar. In onze nieuwste tutorial laat Color Director Floor Mulder je zien hoe je een perfect gemarmerd effect bereikt. Durf jij?

 

Festival fave

Het festivalseizoen is officieel van start gegaan, en dus is het hoog tijd om eens goed na te denken over de grootste festival haartrends van dit jaar. Hoog op ons lijstje van kanshebbers: rainbow color marbling. We zien deze bijzondere trend al enige tijd regelmatig voorbij komen op social media en wij zijn fan.

Het fijne aan deze techniek is namelijk dat het ontzettend veel vrijheid biedt qua kleurgebruik, patroon, en intensiteit. Zo kun je kiezen voor een rainbow color marbling in zachte pastels en metallics, maar ook neontinten doen het goed. Daarnaast kun je jouw Color Specialist vragen om de kleur over je gehele haar aan te brengen of juist heel minimaal.

Clip-in rainbow

Zie je het niet echt zitten om na een festivalweekend met rainbow hair op kantoor aan te komen? Geen nood: felle kleurtjes en pasteltinten blijven over het algemeen niet meer dan een paar wasbeurten in je haar zitten. Voor een echt tijdelijke oplossing kun je ook altijd voor clip-in extensions gaan; deze haal je er ‘s avonds (of de volgende ochtend, mocht je energieniveau ‘s avonds te wensen overlaten) gewoon uit. Heb je het volgende weekend nog een feestje op de planning? Dan clip je de extensions er gewoon weer in. Festival fashion was nog nooit zo makkelijk.

DIY: Color on Trend

Ben jij kapper, en wil je jouw klanten dit festivalseizoen ook voorzien van de coolste rainbow color marbling kleuren? Op 6 mei vindt de Color on Trend cursus van The Color College plaats, en deze keer staat die helemaal in het teken van color marbling. Zo leer je in één dag alles achter de theorie en vooral ook de praktijk achter deze kleurtechniek. Goed nieuws: er zijn nog een paar plekken beschikbaar, en wanneer je nu je ticket boekt via Eventbrite ontvang je met de code COLORONTREND10 10% korting op je aankoopbedrag.

Beeld: Yuri Tand
Haarkleur: Floor Mulder
Haarstyling: Floor Kleyne
Make-up: Celine Bernaerts
Styling: Suze Kuit
Model: Robbin Schrijver
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Biolage R.A.W.
Colors Created with Matrix