Iris Poldervaart

Geef jouw carrière een boost met The Color Advanced cursus

12 januari 2018

Kappers en kleur fanaten opgelet! Jij kunt deelnemen aan de beste en meest vernieuwende kleurcursus van Nederland. Op 5 februari gaat de volgende Color Advanced cursus van start. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Je hebt de basis van het kleuren onder de knie, en nu wil nóg beter worden. Color melts balayage, highlights… Je wil het allemaal leren. Ben jij dit? Dan is The Color Advanced cursus helemaal voor jou. Tijdens deze cursus word je binnen 10 weken opgeleid tot gespecialiseerd colorist op het hoogste niveau.

Na deze 10 weken ben je niet alleen volledig op de hoogte van de nieuwste ‘on trend’ technieken, maar ook van basistechnieken zoals het zetten van highlights en de perfecte blow dry. Alles wat je nodig hebt om de beste colorist te worden en je carrière een flinke boost te geven.

Heb je nog geen ervaring met kleuren, maar zie je een carrière als colorist wel zitten? Dan is The Color Basic cursus perfect voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Color Director Floor Mulder geeft antwoord op al jouw vragen over The Color Advanced cursus.

Floor

Alles wat je moet weten over The Color Advanced cursus

Welke looks worden er tijdens The Color Advanced cursus behandeld?

“Tijdens de Color on Trend cursus leer je in in 10 weken 5 verschillende looks en technieken: balayage, color melt, perfect highlights, creating the canvas (bleaching) en the new red.”

Op welke locatie wordt de cursus gegeven?

“De cursus wordt gegeven aan The Color College, Bilderdijkstraat 209 in Amsterdam.”

Komen er nog kosten bovenop het inschrijfgeld van de cursus of dekt dit alles?

“Het inschrijfgeld van de cursus dekt alle kosten. Echter betaalt jouw model wel 20 euro voor de producten die gebruikt worden.”

Welke materialen of producten moet ik zelf meenemen?

“Het is handig om alle tools en stylingproducten die je normaal gesproken ook gebruikt zelf mee te nemen. Je kunt hierbij denken aan een krultang, föhn, borstels, een puntkam en klemmen.”

Hoe is de verhouding tussen theorie en praktijk tijdens de cursus?

“De cursus bestaat voor 20% uit theorieles en voor 80% uit praktijkles, bijvoorbeeld door te werken met een model. Alle behandelde theorie is merkonafhankelijk. Je kunt alle kennis die je opdoet tijdens de cursus die toepassen op de merken waar je zelf mee werkt. 

Hoeveel ervaring heb ik nodig voor The Color Advanced?

“Wanneer je het zetten van een toner, hele kleuring, highlights en het bijwerken van uitgroei onder de knie hebt kun je deelnemen aan The Color Advanced cursus.”

Wordt er tijdens de cursus op modellen gekleurd?

“Er wordt zowel op poppen (doll heads) als op modellen gekleurd. Om deze manier werk je dus eigenlijk net zoals in de salon.”

Meer weten of direct aanmelden? Schrijf je in via Eventbrite of stuur een mailtje naar college@thecolor.nl. Tot snel bij The Color Advanced!

 

Categorieën