Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over extensions

12 juni 2018

The Color is niet alleen gespecialiseerd in het creëeren van de mooiste haarkleuren, maar biedt sinds kort ook haarextensions aan. In samenwerking met Double True geven onze Extensions Specialisten onze klanten binnen een paar uur lange en volle lokken. Color & Extensions Specialist Romy (Van Woustraat) beantwoordt in The Color Q&A al jouw vragen.

We hebben de leukste vragen geselecteerd en verzameld in The Color Q&A video. Color Specialist Romy is al een jaar lang werkzaam bij ons filiaal aan de Van Woustraat in Amsterdam. Eerst als Color Junior, maar sinds kort als Color Specialist. In dat jaar heeft Romy al aardig wat ervaring opgedaan en staat ze te poppelen om haar kennis aan jullie over te dragen. Ook zo benieuwd naar de vragen? Bekijk dan zeker de video hieronder. Heel veel kijkplezier!

De vragen die Romy in deze video zal beantwoorden
  • Hoe lang kan ik de extensions inhouden?
  • Hoe was ik extensions?
  • Doet het laten zetten pijn?
  • Hoe verzorg ik extensions?

 

Blijf op de hoogte via ons Youtube kanaal

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Jeffrey over knippen en business, een Q&A met Shadée over haarkleur en een Q&A met Iris over trends. Buiten Q&A’s uploaden wij ook tutorials, vlogs en nog veel meer content. Blijf dus zeker op de hoogte. Abonneren is gratis!

Een afspraak maken met Romy? Neem dan contact op met The Color Van Woustraat:

Telefoon: 020 772 8140

WhatsApp: 06 15 38 56 52

We zien je graag terug in één van onze The Color salons voor een nieuwe haarkleur of haarverlenging. 

Categorieën