Iris Poldervaart

Santa’s gift guide: de leukste beauty kerstcadeaus bij The Color

19 december 2017

Het is de mooiste tijd van het jaar… De tijd van kerstcadeaus, welteverstaan. En hoewel het natuurlijk de gedachte is die telt, is het wel zo leuk om iets te krijgen waar je echt wat aan hebt. Twijfel jij nog wat je deze feestdagen aan je geliefden gaat geven, of ben je zelf nog druk bezig met het opstellen van je verlanglijstje? Geen stress: wij stelden de ultieme gids van beauty kerstcadeaus samen. Succes gegarandeerd.

Voor de stijl-kameleon

Snel van stijl switchen gaat makkelijk met kneedbare en flexibele pasta’s en crèmes. Elk dagdeel een ander kapsel? Geen enkel probleem!

Shop:

Evo Casual Act Moulding Paste
Moroccanoil Molding Cream
Sebastian Craft Clay

Voor de perfectionist

Smooth sailing: wilde haren temmen doet de echte perfectionist met één van de smoothing producten. Deze crèmes en balsems maken alle haartypes binnen no time super steil en perfect glad en glanzend.

Shop:

milk_shake Lifestyling Smoothing Cream
Moroccanoil Smoothing Mask 
Sebastian Liquid Gloss

Voor de stijltang-junkie

Minderen kan moeilijk zijn, ook als het om styling gaat. Perfect voor iedereen die verslaafd is aan haar föhn, stijl- of krultang, maar haarbeschadiging door hitte niet zo ziet zitten.

Shop:

Evo Icon Welder Hot Tool Shaper
Moroccanoil Heat Styling Protection
Sebastian Trilliant

Voor de volume vixen

The higher the hair, the closer to heaven; een spreuk waar wij vierkant achter staan. Deze favorites tillen big hair naar een nog hoger niveau.

Shop:

Moroccanoil Volume Root Boost
Sebastian Eruptek
Evo Shape Vixen Body Giving Juice

Voor je favoriete curly girl of boy

Als het op krullen aankomt, geloven wij absoluut in more is more. Meer krullen, meer bounce, meer definitie, gewoon méér.

Shop:

Moroccanoil Curl Defining Cream
Sebastian Twisted Reviver Styling Spray
Evo Liquid Rollers Curl Balm

Voor de stoere man of vrouw in je leven…

Een extreme textuur. Een sterke hold. Een matte finish. Inderdaad, deze producten zijn gemaakt voor stoere mensen die van een ruige look houden. Of voor ruige mensen die van een stoere look houden, dat kan natuurlijk ook.

Shop:

Evo Box o’ Bollox Texture Paste
Moroccanoil Texture Clay
Sebastian Molding Mud

Voor de beach babe

Voor alle beach babes en surfer dudes die het in de winter net even iets te koud vinden om daadwerkelijk het strand op te zoeken: de beste textuursprays en -mousses. Laat je wetsuit nog maar even in de kast hangen tot de zomer.

Shop:

Evo Salty Dog Salt Spray
milk_shake Lifestyling Texturizing Spritz
Moroccanoil Beach Wave Mousse

Voor de Color Queen of King

Wat mooi is, wil je mooi houden. En laten wij daar nou net experts in zijn. Tip van The Color Specialists: deze color care faves.

Shop:

milk_shake Deep Color Balm
Evo Ritual Salvation Shampoo
Sebastian Color Ignite Multi Conditioner

Voor de uitslaper

‘s Ochtends kostbare minuten verspillen aan het wassen van je haar terwijl je ook iets langer in je bed kunt blijven liggen? Dacht het niet!

Shop:

Sebastian Drynamic
Evo Water Killer Dry Shampoo
milk_shake Lifestyling Dry Shampoo

Altijd prijs

The Color gift voucher

The Color gift voucher. Met een The Color gift voucher geef je namelijk het allerleukste cadeau dat je kunt geven: een nieuwe haarkleur. En of dat nou een frisse touch-up is, of een juist een hele transformatie, dat maakt niet uit; je bepaalt namelijk helemaal zelf welk bedrag je op The Color gift voucher zet. Zo kan degene aan wie jij de gift voucher cadeau doet dus rustig bedenken of ze voor een natuurlijke balayage gaat, of toch liever voor een coole pasteltint. Ook leuk: op de kaart is plek voor een korte boodschap. Zo geef je dus heel makkelijk een persoonlijke touch aan The Color gift voucher. Je koopt jouw Color gift voucher in de salon.

Ideeën genoeg toch? Wanneer je op een werkdag voor 18.00 uur bestelt, heb je jouw producten de volgende dag al in huis!