Esmee Ames

Heavy Fringe

19 maart 2021

Veel bekende sterren en modellen op Catwalks voor modeshows lopen er mee, de Heavy Fringe, maar wat houdt dit eigenlijk in? Staat deze look bij iedereen en is een Heavy Fringe niet lastig om bij te houden?

De Heavy Fringe staat eigenlijk voor een pony die wat anders is ingeknipt. Het bedekt nog steeds je voorhoofd, zoals een normale pony ook doet, alleen kan bij de Heavy Fringe de pony wat langer of korter eindigen. De haarstijl is alleen niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af om het te knippen als je een bril draagt, in het specifiek met een groot montuur. Een kleiner voorhoofd zouden we eerder een luchtigere Fringe aanraden. Want zoals Jochem van The Color Hoogstraat (Rotterdam) ook wel zegt: ‘dan is het niet zo van “waar gaat die pony met dat meisje naar toe“. Als je een groter voorhoofd hebt dan is de Heavy Fringe perfect bij je want het zorgt ervoor dat het wat minder opvalt.

Je haar groeit elke maand 1 centimeter, wat betekent dat je pony per maand ook 1 centimeter zal groeien. Hoe korter je je Fringe knipt hoe langzamer de Fringe uitgegroeid is tot dat het voorbij je wenkbrauwen zou komen. Dus wanneer je het zou moeten bijhouden ligt vooral aan jezelf, want als je op een korte Fringe wilt blijven zal je vaker terug moeten komen om deze lengte aan te houden.

Het is goed om te weten dat we bij alle The Color salons een ponyservice verlenen, wij vinden dat als je een pony hebt laten knippen en zeker op ons advies je deze gratis moet kunnen laten bijwerken mits je klant van ons bent.

Dus kan jij niet wachten om een Heavy Fringe te laten knippen en daarna gebruik te kunnen maken van The Color ponyservice, maak dan hier je afspraak?