Kim Sandee

Go Get Inspired: Vurig Rood

14 oktober 2019

Er is weer een nieuwe kleur gespot op de catwalk en we kunnen niet anders zeggen dat deze kleur der liefde ons kappershartje sneller laat kloppen. Vurig Rood is dé nieuwste trend op haarkleurgebied. Dat we al een zwak hadden voor gingers, vertelde we je hier. Maar voor degene die net een stapje verder durft te gaan, is rood haar de must do voor komend najaar. Deze kleur is superkrachtig, supersexy en onwijs stoer. Ben jij om? Check dan even de volgende punten, want rode lokken zijn prachtig, maar het is goed om met het volgende rekening te houden:

https://www.instagram.com/p/Bo1y2iMH577/

Je kan niet makkelijk terug

Wanneer je eenmaal rood haar hebt, kan je niet makkelijk terug naar een andere kleur. Roodpigment is een zeer hardnekkig pigment die niet makkelijk uit je haar verdwijnt. Donkerder kleuren gaat wel, maar als je lichter wil moet je het helemaal ontkleuren en oogt dit vaak gelig of oranje. Laat je altijd adviseren door een professional of je haarkwaliteit dit aan kan en wat de beste optie voor jou is.

Kleur bijhouden

Als er een kleur is die snel vervaagt en dof wordt, is het helaas rood. Deze prachtkleur vereist helaas dus wel wat commitment. Normale shampoos zijn helaas verleden tijd. Om het maximale uit je kleur te halen kies je het beste voor een shampoo, conditioner of haarmasker dat roodpigment bevat. Daarnaast is het slim om je kapper regelmatig een bezoekje te brengen voor een toner. Hiermee hou je jouw rode haar glanzend en stralend!

Ben jij benieuwd of rood haar jou goed zal staan? Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze Color Specialisten. Maak gauw een afspraak via Whatsapp!

Categorieën