Kim Sandee

Go Get Inspired: Gingerhair

4 februari 2019

Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op natural gingers, die vandaag de dag behoorlijk zeldzaam zijn. Slechts 2% van de wereldbevolking is een natural redhead. Behoor jij tot de overige 98%, maar zou jij niets liever dan rood haar willen? Niet getreurd. We helpen je graag een handje mee. We kunnen je wellicht geen natural ginger maken, maar dat verschil zal niemand merken!

Fifty shades of grey red

Redhead, ginger, koper, peach, pumpkin; de tinten zijn oneindig. Dat is dan ook precies wat rood haar zo leuk maakt. Je kan een tint kiezen die precies bij je past! Maar hoe weet je nou wat staat en wat niet? Heb je een lichte huid met sproeten? Dan staan de meeste kopertinten je fantastisch. Maar ook met een warme of donkere huid kunnen roodtinten prachtig staan. Waar je vooral rekening mee moet houden, is dat de roodheid in je gezicht benadrukt wordt door de kleur der liefde. Dus kijk uit als je last hebt van redness in je gezicht.

Ben jij geïnspireerd geraakt door de nu al populairste kleur van 2019? De Color Specialisten van The Color kijken graag mee welke tint jou het állerbeste staat! Maak gauw een afspraak via Whatsapp.

Categorieën