Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over knippen (deel 3)

1 mei 2018

Jeffrey Janssen is mede-oprichter van The Color en heeft in het verleden al meerdere salons geopend. Naast ondernemen is ook knippen zijn grote passie. The Color is natuurlijk een haarkleur salon, maar wist je dat bij The Color ook op professioneel niveau geknipt wordt? In deze video verteld Jeffrey Janssen je alles over knippen en hoe je het mooiste kapsel krijgt. 

Jeffrey Janssen

Jeffrey Janssen is een van de beste kappers van Nederland. Hij is geboren en getogen in Nijmegen, waar je ook één van onze The Color salons vindt. Jeffrey was al eerder te zien bij RTL-programma’s als Holland’s Next Top Model en Hotter than my Daughter en knipt nu bij The Color. Via Instagram vroegen wij of jullie nog dringende vragen hadden voor Jeffrey. Van al jullie vragen hebben wij een selectie van gemaakt. Benieuwd naar deze The Color Q&A? Bekijk hem dan hieronder. Heel veel kijkplezier!

Onderstaande vragen zijn gesteld in de video
  • Hoe stijl ik mijn haar net zoals bij de kapper?
  • Is er een kapsel dat ik kan nemen voor een vollere krul?
  • Ik verlies veel haar. Hoe kan dat?
  • Waar is uitdunnen goed voor?
  • Kun je haar beter knippen als het nat of droog is?
  • Moet ik gespleten haarpunten echt repareren?

Heb jij ook een vraag over knippen waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur ons dan een DM naar ons Instagram kanaal @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Shadée over haarkleuren, een Q&A met Romy over extensions en een Q&A met Iris over trends. Buiten Q&A’s publiceren wij ook tutorials, vlogs en nog veel meer toffe content. 

Jeffrey is op dinsdag te vinden bij onze salon in Nijmegen en op donderdag en vrijdag aan de Van Woustraat, Een afspraak met Jeffrey? Neem dan contact op met één van de salons:

Van Woustraat:
Telefoon: 020 772 8140

WhatsApp: 06 15 38 56 52

Nijmegen:
Telefoon: 024 206 3682

WhatsApp: 06 15 07 61 82

We zien je graag terug in één van onze The Color salons voor een nieuwe haarkleur of kapsel. 

Categorieën