Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over haarkleuren (deel 2)

17 april 2018

Als het om haarkleuren gaat, zit je bij The Color goed. Inmiddels zijn er al twee hair coloring salons in Amsterdam geopend en ook één filiaal in Nijmegen. En daar zal het niet bij blijven! Onze Color Specialists geven jou als klant maar al te graag een nieuwe haarkleur. Wanneer jij gelukkig onze salon verlaat hebben onze Color Specialists hun werk goed gedaan. Toch blijf je wel eens met vragen zitten. Via onze sociale media hebben wij aan jullie gevraagd of er nog brandende haarkleur vragen zijn die onze Color Specialists kunnen beantwoorden.

Wij hebben de leukste vragen geselecteerd. Color Specialist Shadée werkt bij The Color Van Wou en is gespecialiseerd in haarkleuren. Ze beantwoordt daarom maar al te graag jullie vragen. Er is nog zoveel te ontdekken als het om haarkleur gaat. Check de onderstaande video voor het antwoord op al jullie haarkleur vragen. Heel veel kijkplezier!

https://youtu.be/6X0AIxEeFP8
Onderstaande vragen zijn gesteld in de video:

Hoe weet ik welke producten mijn haar nodig heeft?

Hoe vaak moet ik zilvershampoo gebruiken?

Moet ik mijn haar wassen voor ik het laat kleuren, of juist niet?

Hoe weet ik of een haarkleur mij wel of niet staat?

Hoe kan ik mijn geblondeerde haar gezond houden?

Heb jij ook een vraag over haarkleuren waar je graag antwoord op zou willen hebben? Laat dan een reactie achter of stuur ons dan een DM lnstagram @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij jouw vraag in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals Q&A’s met The Color co-founder Jeffrey Janssen over knippen en business, een Q&A met Extensions Specialist Romy over extensions en een Q&A met Creative Director Iris Poldervaart over trends.

Een afspraak met Shadée? Neem dan contact op met The Color Van Woustraat:

Telefoon: 020 772 8140

WhatsApp: 06 15 38 56 52

We zien je graag terug in één van onze The Color salons voor een nieuwe haarkleur!

Host: Shadée Sluyter
Regie en edit: Sara van Hees