Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over trends (deel 2)

8 mei 2018

Bij The Color is het heel belangrijk om altijd up to date te blijven wat betreft de laatste trends. We hebben een grote focus op haarkleur trends, maar ook de laatste beauty en fashion ontwikkelingen houden we bij The Color in de gaten. Daarom is er altijd een online team aanwezigen die al deze trends in de gaten houdt. Via onze sociale media kanalen en online magazine kun je altijd op de hoogte blijven. In de nieuwste The Color Q&A beantwoordt Creative Director Iris Poldervaart vragen over de laatste trends.

Via onze sociale media kanalen hebben we jullie gevraagd om al jullie vragen wat betreft trends in te sturen zodat wij deze kunnen beantwoorden in een Q&A video. We hebben de leukste vragen eruit gehaald. Iris Poldervaart is onze Creative Director bij The Color en is daarom altijd op de hoogte van de laatste trends. In onderstaande video kun je haar Q&A video bekijken. Heel veel kijkplezier!

Onderstaande vragen zijn gesteld in de video aan Iris Poldervaart

Welke highlights zijn momenteel in? 

Welke trends kunnen echt niet meer in 2018? 

Hoe kan ik voorjaarstrends combineren nu het nog wat kouder is? 

Wat zijn de belangrijkste fashiontrends van het moment?

Heb jij ook een vraag over trends waar je graag antwoord op zou willen hebben? Stuur ons dan een DM naar ons Instagram kanaal @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Jeffrey over knippen en business, een Q&A met Romy over extensions en een Q&A met Shadée over haarkleur.

Blijf op de hoogte van al onze content waar we de laatste tips en tricks delen.

Magazine: www.thecolor.nl/magazine

Ook zijn we te vinden op Instagram, Facebook, Pinterest en Youtube onder @thecolorisyou

We hopen je snel te zien in één van onze salons!