Esmee Ames

Hangen deze beauty schilderijen binnenkort aan jouw muur?

30 oktober 2017

The Color verkoopt maar liefst zeven (!) beauty schilderijen op de Bilderdijkstraat en de Van Woustraat. Misschien komen de onderstaande schilderijen je bekend voor, want deze hebben met veel liefde in onze salons in Amsterdam gehangen. Voor The Color is het tijd voor iets nieuws aan de muur. Haal jij deze beauty schilderijen binnenkort op in Amsterdam?       

Beauty schilderijen

Bij The Color houden we ons dagelijks bezig met de laatste haar en make-up trends en deze beauty schilderijen hingen daarom met heel veel liefde aan onze muren. Na een jaar is het tijd voor iets nieuws en nemen we met pijn in ons hart afscheid van deze schilderijen. Jij kunt deze prachtige schilderijen op komen halen in Amsterdam! Ben jij een echte make-up en/of haar liefhebber? Dan passen deze schilderijen zeker bij jou!

Het formaat van deze beauty schilderijen is 150 cm hoog en 100 cm breed. Alle schilderijen zijn één jaar oud en zien er nog gloednieuw uit. Deze kleurrijke beauty schilderijen zijn perfect om een saaie, lege muur mee op te vullen. In je studentenkamer, appartement of misschien voor in kantoor? Het brengt in ieder geval een beetje vrolijkheid naar voren in de ruimte. Wij zijn dol op de girly tinten (we love pink!) die naar voren komen in het schilderij.

Bieden voor jouw favoriete beauty schilderijen

Bieden kan vanaf €50,00 per schilderij. Interesse? Stuur dan een mailtje naar intern@thecolor.nl waarin je laat weten voor welk(e) schilderij(en) je biedt. Daarnaast horen wij graag hoeveel je biedt. Eventuele vragen kun je ook stellen via het e-mailadres. Alle schilderijen zijn exclusief verkrijgbaar bij The Color en nergens anders te verkrijgen. Stuur daarom snel een mailtje met jouw bod voordat iemand anders er met jouw schilderij vandoor gaat. Dus wie weet, kan jij binnenkort naar huis met een nieuw beauty schilderij! Wij horen graag van je. Dus: bieden maar!