Demi Kleiboer

The Color kleurt een dip-dye bij Celeste Joost

17 december 2018

Voor onze The Color najaars 2018 campagne hebben wij dit keer niet gekozen voor modellen. Maar in plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Eén van deze vrouwen is Celeste van Joost of beter bekend als Celmatique runt een online platform op het gebied van mode en stijl. Maar eigenlijk is haar passie andere inspireren zichzelf te zijn. You go girl!

Onze Color Director Floor Mulder ging met Celeste aan de slag en creëerde een purple dip-dye, gemaakt met SoColor Cult van Matrix, welke perfect aansluit bij haar persoonlijkheid!

Bekijk hier hoe Color Director Floor deze kleur stap voor stap heeft gemaakt!

Ook legden wij Celeste wat persoonlijke vragen voor;

Als je jezelf zou mogen omschrijven in ‘keywords’, welke zou je dan kiezen?  

Positief, vrolijk, spontaan, ambitieus

Waar ben je het meest trots op wat je hebt bereikt in je leven? 

Het feit dat ik elke dag doe waar ik van houd en daarmee mijn geld verdien. Los van alle geweldige samenwerkingen die ik kan opnoemen, is dat voor mij nog steeds het meest waardevol.  

Je bent een ambitieuze vrouw, waar zie jij jezelf over vijf jaar? 

Ik hoop dan nog steeds gelukkig te zijn, liefst moeder in een fijn gezin met Celmatique uitgegroeid tot een internationaal merk. 

Wat voor een rol speelt beauty over het algemeen in jouw leven? 

Beauty is niet zo zeer alleen uiterlijk, maar ook innerlijk. Je innerlijke schoonheid is net zo goed belangrijk. Voor mij is het een wisselwerking: als je je goed voelt, zie je er ook goed uit en vice versa. Dat betekent niet lagen make-up, maar juist ook blij zijn met hoe je eruit ziet puur natuur. Ik voel me het mooist na een dag op het strand, sunny glow, haren in de wind en make-uploos!  

Hoe belangrijk is jouw haarkleur voor je? 

Hmm, niet super belangrijk. Ik heb aardig wat geëxperimenteerd in de afgelopen jaren. Daardoor heb ik wél ontdekt wat ik het beste bij me vind passen. Omdat ik veel kleur draag, vind ik het toch fijn dat ik niet permanent met een opvallende haarkleur loop. Even vind ik het nice, daarna word ik het zat. Toch blijft het leuk om af en toe te switchen! 

Wat betekent women empowerment voor jou? 


Voor mij is dat voornamelijk elkaar supporten, helpen en samen hogerop komen. Ik deel met 3 andere creatieve vrouwen een kantoor – Dolla Dolla Bills Y’all – geheel in het teken van women empowerment. Stop met vergelijken en help elkaar. Vrouwen worden op de een of andere manier altijd met elkaar vergeleken en tegen elkaar op gezet. Maar waarom? Samen kun je zo veel meer. In tegenstelling tot mannen over de hele wereld moet er nog veel gebeuren, maar daarom is het super fijn om te zien dat dingen veranderen en er zo veel nieuwe, ondernemende vrouwen bijkomen die geweldige dingen doen.  
 

Ben jij in je dagelijks leven veel bezig met dit begrip? Waarom wel/niet?


Ik zou niet zeggen ‘veel’, ik ben eigenlijk vooral bezig met anderen (dus ook mannen) te inspireren zichzelf te zijn. Maar zoals hierboven genoemd, dat kantoor zorgt wel voor een extra beetje women empowerment.  
 

Wat zou jij de jonge generatie vrouwen graag mee willen geven?

 
Voor zowel de jonge als de oude generatie vrouwen: just do you, boo. 
 

Zou je een persoonlijke quote kunnen geven over The Color? 

Color can raise the dead! 

Beeld: Valentina Vos

Video: Yuri Tand