Esmee Ames

Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie

13 maart 2018

NARS is een favoriet make-up merk voor vele make-up liefhebbers. In februari 2018 maakte het merk in Londen bekend een nieuwe samenwerking aan te gaan met een vertrouwde partner. En niet zomaar iemand, want het hart van onze mode liefhebbers zal hier ongetwijfeld sneller van kloppen. We hebben het over modeontwerper Erdem Moralioglu. Hierbij introduceren wij: de limited-edition Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie. Benieuwd naar wat deze collectie je te bieden heeft?

NARS en Erdem Moralioglu

Nars Cosmetica werd in 1994 opgericht door make-up artist François Nars en het DNA van het merk staat voor de moderne, onafhankelijke vrouw. Individualiteit is belangrijk voor het merk en de zelfexpressie en creativiteit door schoonheid te combineren met mode. Erdem Moralioglu werd geboren in Montreal en werkt in Londen. De modeontwerper werd opgemerkt door de meest stijlvolle vrouwen en werd gerespecteerd in de modewereld. Het DNA van NARS en Erdem Moralioglu delen de passie voor de onafhankelijke vrouw.

Het merk en de modeontwerper werken sinds 2013 samen. Bij de Fashion Week in Londen werkten de twee al samen tijdens het Met Gala en voor de samenstelling van de ERDEM X, het tiende jaarboek van de ontwerper. De samenwerkingen bevielen goed, want met trots ontwikkelen ze nu samen een make-up collectie. De Erdem voor de Nars Strange Flowers-collectie.

Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie

De Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie klinkt ons al goed in de oren, maar wat heeft deze collectie ons nou te bieden? De collectie bestaat uit een assortiment van 13 producten voor de ogen, lippen en wangen. Het merk heeft voor deze collectie de handen ineen geslagen met modeontwerper Erdem Moralioglu en zal daarom kenmerken van deze ontwerpen meenemen in de collectie.

We kunnen een iconische visie en beauty filosofie verwachten met een betoverende en romantische stijl. Onderdeel van de collectie is een palet van gewaagde en ingetogen tinten in een gebloemde soft-touch verpakking. Deze verpakkingen is versierd met een van de drie originele gecreëerde prints, speciaal ontwikkeld door Erdem. Een echte Erdem voor de NARS Strange Flowers-collectie.

De collectie zal in april 2018 verschijnen op narscosmetics.com